Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Training Utrecht Noord

Ben je op zoek naar een personal trainer in Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben professionele personal trainingen op maat voor verschillende leeftijdscategorieën en voor verschillende doelen. Samen met één van onze personal trainers zul je jouw doelen op een verantwoordelijke manier behalen. Wat het doel ook is samen gaan we ervoor!

Wil jij je fysiek of mentaal beter voelen? Een paar kilo afvallen? Gespierder of fitter worden? Al met al lekkerder in je vel zitten? Dan ben je bij Personal Fitness Utrecht Noord aan het juiste adres. Ons team aan gecertificeerde personal trainers staat te popelen om samen met jou voor de volle 100% aan de slag te gaan met het verwezenlijken van jouw doelen.

Onze personal training studio in Utrecht is gevestigd aan de Van Humboldtstraat 108. Onze Personal trainer Pim gaat graag met jou aan de slag!

Personal training op maat in Utrecht

Wat is jouw doel? Gaan we samen aan de slag om jouw doelen te behalen? Met onze persoonlijke ondersteuning op het gebied van sport en voeding gaan we de gewenste doelen behalen. Behaal je doelen met onze Personal Training in Utrecht. Meld je direct aan voor een gratis proefweek.

Behaal je doelen met een personal trainer in Utrecht

 • Een fit en strak lichaam
 • Strakkere buik
 • Plaatselijk afvallen
 • Grotere billen
 • Gezonde leefstijl
 • Een verantwoord eetpatroon 
   

Go for it, go for fit!

Dat jij op onze website terechtgekomen bent, betekent dat jij je aan het oriënteren bent voor een personal training studio in Utrecht die bij je past. Als je op zoek bent naar een traject met persoonlijke begeleiding, een steuntje in de rug als je het moeilijk hebt, uitdagende work-outs, persoonlijke voedingsschema’s en de nodige sessies aan mental coaching om duurzame resultaten te behalen, dan heb je aan ons een heel goede.

Het Fit for Life-programma vanaf nu ook in Utrecht

Bij Personal Fitness Utrecht Noord werken we met het bewezen Fit for Life-programma waarbij alles draait om de gouden combinatie van de drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching. Reeds duizenden mensen gingen jou voor met khun eigen specifieke doelen. Na een intensief traject veranderde het concept hun leven voorgoed. Ze behaalden hun doelen en gaan nu gelukkiger dan ooit door het leven.

Ja, ik wil ook gelukkiger door het leven!

Staan je doelen jouw geluk in de weg? Zet dan vandaag nog de stap naar een gezond, fit en vitaal leven en laat hieronder jouw contactgegevens achter. Binnen één werkdag nemen wij contact met je op om een vrijblijvend intakegesprek met je in te plannen.

Zet in Utrecht de stap naar een gezondere versie van jezelf

Onze personal trainers staat te poppelen om met jou aan de slag te gaan. Laat vandaag nog je contactgegevens achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze studio in Utrecht Noord is gevestigd aan de Van Humboldtstraat 108. Personal trainer Pim gaat graag met jou aan de slag!

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Utrecht-Noord


Van Humboldtstraat 108
3514 GS Utrecht

06-48490387
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)