Fitness Utrecht Noord

Woon jij in Utrecht Noord? En wil jij graag de nodige kilo’s afvallen? Dan ben je bij Personal Fitness Utrecht Noord aan het juiste adres. Onze lifestyle en fitnessstudio is voorzien van alle faciliteiten om op een gezonde, effectieve en duurzame manier te werken aan jouw doelen. Samen met een personal trainer! Altijd gedacht dat personal trainers alleen voor bekende Nederlanders zijn weggelegd? Niets is minder waar! 
 

Fitness voor resultaat

Steeds meer mensen ervaren dat ze met behulp van een personal trainer betere resultaten behalen. Wij geloven in de combinatie van voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Op basis van deze drie pijlers ontwikkelden we het Fit for Life programma. Stapsgewijs werken we in onze lifestyle en fitnessstudio aan jouw fysieke doelen en ook op mentaal vlak houden we je op de juiste koers. Door je te stimuleren om je grenzen te verleggen en door je op het juiste moment te motiveren. Naast de uitdagende personal trainingen die we verzorgen, ontvang je op maat gemaakte voedingslijsten, samengesteld door onze BGN-geregistreerde voedingsconsulent.
 

Kies voor kwaliteit

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek maak je onder het genot van een kop koffie of thee kennis met ons team en onze fitnessstudio. Om jou beter te leren kennen stellen we je vragen en voeren we een gezondheidscheck uit. Hiermee brengen we jouw wensen, doelen en de huidige gesteldheid van je lichaam in kaart.

Vervolgens bekijken we welke personal trainer het beste aansluit bij jouw persoonlijkheid, doelen, verwachtingen, eventuele lichamelijke beperkingen en je agenda. Aansluitend stellen we een op maat gemaakt plan van aanpak op waarin we de route op weg naar de eindstreep, jóuw eindstreep, uitstippelen.

Mijn passie is om mensen naar hun doelen te begeleiden. Ik vind het prachtig als mensen blij zijn en waarderen wat je met ze hebt gedaan. De klant kan erop vertrouwen dat ik oprecht ben. Mijn enthousiasme wordt snel opgepikt en werkt aanstekelijk. Zet nu jouw eerste stap naar een gezond en vitaal leven!” – Pim Posdijk, Personal Trainer in Utrecht Noord.
 

Hoe werkt het Fit for Life programma?

Met wekelijks uitdagende personal trainingen, de nodige mental coaching sessies en op maat gemaakte voedingsschema’s pakken we jouw doelen met beide handen aan. Samen creëren we een nieuwe levensstijl die ervoor zorgt dat je fit en gezond wordt én blijft. Als enige in Nederland garanderen wij daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!
 

Zet in Utrecht de stap naar een gezondere versie van jezelf

Onze personal trainers staat te poppelen om met jou aan de slag te gaan. Laat vandaag nog je contactgegevens achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze studio in Utrecht Noord is gevestigd aan de Van Humboldtstraat 108. Personal trainer Pim gaat graag met jou aan de slag!

  • * velden zijn verplicht.

 

Fitness in Utrecht: resultaat gegarandeerd

Werken aan je fitness in Utrecht doe je bij Personal Fitness Nederland. Wij garanderen dat jij bij ons je doelen bereikt en we gaan door totdat jij tevreden bent. Daar doen we dan nog een schepje bovenop door jou de tools te geven waarmee je je doelstellingen niet alleen waarmaakt, maar ook handhaaft. Via ons Fit for Life programma wijzen we een persoonlijke trainer aan die samen met jou aan drie pijlers werkt, namelijk beweging, gezond eten en mentale coaching. We zijn meer dan een fitness studio alleen, want met dit complete pakket leggen we de basis voor succes op de lange termijn.
 

Fitness in Utrecht van binnen en van buiten

Jouw persoonlijke trainer verzorgt uitdagende sessies in onze fitness studio in Utrecht en buiten. Deze trainer wordt aangewezen door te kijken naar jouw doelstellingen en je huidige lichamelijke gezondheid. In onze lifestyle studio krijg je op maat gemaakte voedingslijsten van onze voedingsdeskundige. Door je te blijven stimuleren en te motiveren om je grenzen te verleggen en een stapje verder te gaan, groeit je mentale kracht en kun je niet alleen onze uitdagingen aan, maar ook alles waar het leven jou mee confronteert.
 

Resultaatgarantie

Kom je fitnessen in Utrecht met ons Fit for Life programma dan profiteer je van onze resultaatgarantie. Wij nemen geen genoegen met minder dan 100% succes. Door aan de onderliggende oorzaken van overgewicht te werken – te weinig beweging, slechte voeding, gebrek aan wilskracht – is jouw kans van slagen direct aanzienlijk groter.
 

Een betere versie van jezelf

Kom fitnessen in Utrecht en we helpen jou aan een fitter lichaam, zowel fysiek als mentaal en van binnen en van buiten. Je krijgt van ons alle tools om dit te bereiken en te behouden. Boek daarom een vrijblijvend intakegesprek en laat je koppelen aan een personal trainer die bij je past. Vanaf dat moment ga je ook een gezonder leven tegemoet.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum