Personal training Uden

Personal Fitness Nederland is de bedenker van de Fit for Life programma’s. In al onze studio’s in Nederland werken personal trainers met programma’s bestaande uit 18, 26, 39 en 52 weken, waarbij zij sporters begeleiden op het gebied van beweging, voeding en mentale coaching. Alleen sporten is niet voldoende om iemands levensstijl blijvend te verbeteren, daarom gaat Personal Fitness Nederland verder!

Wil jij afvallen? Je energieker voelen? Voorgoed van je rugklachten af? Of je conditie verbeteren? Wat je doel ook is, voor iedere sporter wordt er aan de hand van een intakegesprek een persoonlijk plan opgesteld.  
 

Ontwikkel een Fit for Life-stijl 

Het Fit For Life programma van Personal Fitness Nederland vormt een bewezen succesvolle aanpak. Tijdens dit programma gaan onze personal trainers aan de slag met beweging, voeding en mental coaching. Door onze uitgebreide aanpak zorgen we ervoor dat jij een nieuwe lifestyle ontwikkelt én deze ook behoudt. Zoals onze naam Personal Fitness Uden al doet verklappen hebben wij persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Onze personal trainers zijn er voor jou en geven je dat extra zetje in de rug op de momenten dat je dit kunt gebruiken!
 

Today is a new beginning 

Klaar voor een gloednieuwe start? Schrijf je nu in voor een gratis proefweek en maak van je dromen, doelen. Samen gaan we jouw doelen verwezenlijken in onze studio in Uden.

  • * velden zijn verplicht.

 

Personal training in Uden voor een gezonder leven

Ben jij iemand die alles al geprobeerd heeft om gewicht te verliezen, maar telkens weer terugvalt in oude gewoonten, dan is personal training in Uden mogelijk de oplossing voor jou. Wij bieden een Fit for Life programma aan waarmee we werken aan resultaten op de lange termijn. Zo zorgen we ervoor dat jij jouw oude gewoonten voor goed aan de kant zet en nieuwe goede gewoonten aanneemt als een tweede natuur. Crash diëten, wonder afslank middeltjes en shakes leveren even resultaat, maar dit handhaaf je alleen als je jouw gewoonten weet te doorbreken. In het Fit for Life programma richten we ons dan ook niet alleen op beweging, maar ook op de twee andere belangrijke pijlers die daarbij horen.
 

Slechte gewoonten de deur uit met personal training in Uden

De drie pijlers die bij ons Fit for Life programma aan bod komen zijn beweging, gezond eten en mentale coaching. Het bewegingsgedeelte wordt gedaan door onze persoonlijke trainer in Uden die voor jou een uitdagend en motiverend programma in elkaar zet specifiek gericht op jouw doeleinden. Onze voedingsdeskundige spreekt met je over gezond eten en het klaarmaken van heerlijke gebalanceerde maaltijden. De uitdagingen, verleidingen en tegenslagen die je tijdens het proces en in je leven tegenkomt ga je probleemloos uit de weg met behulp van onze coach.
 

Een grotere kans van slagen

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent en we zijn er trots op om te kunnen zeggen dat we me ons personal training in Uden programma 100% succes boeken. Als jij je motivatie en inzet meebrengt, dan doen de coach, de voedingsdeskundige en de personal trainer in Uden de rest. Je krijgt een complete toolbox aangereikt waarmee je jouw leven voorgoed kunt veranderen. Wij helpen je aan een gezonder lichaam, zowel mentaal als fysiek.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum