Fitness Uden

Ben jij woonachtig in de omgeving Uden? En wil je graag fitter worden en voorgoed gedag zeggen tegen de overtollige kilo’s? Dan ben je bij Personal Fitness Nederland - Uden aan het juiste adres. Onze lifestyle en fitnessstudio is voorzien van alle faciliteiten om op een gezonde, effectieve en duurzame manier te werken aan jouw persoonlijke doelen. Samen met een personal trainer ga je aan de slag om jouw doelen te bepalen en op een gezonde en verantwoorde manier een betere versie van jezelf te worden.
 

Waar een wil is, is een weg

Steeds meer mensen ervaren dat ze met behulp van een personal trainer betere resultaten behalen. Wij bij Personal Fitness Nederland - Uden geloven in de combinatie van voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Op basis van deze drie aspecten ontwikkelden we het Fit for Life programma.

Stapsgewijs werken we in onze lifestyle en fitnessstudio aan jouw fysieke doelen en ook op mentaal vlak houden we je op de juiste koers. Wij stimuleren jou je grenzen te verleggen en zullen jou ten alle tijden motiveren. Naast de uitdagende personal trainingen die we verzorgen, ontvang je op maat gemaakt voedingsadvies welke is samengesteld door een van onze voedingsdeskundige.
 

Kies voor kwaliteit

Om elkaar beter te leren kennen beginnen we graag met een geheel vrijblijvend en gratis intakegesprek waarbij we in kaart brengen wat wij voor jou kunnen betekenen. Na een positief gesprek kunnen we starten met een gezondheidscheck waarbij we jouw wensen, doelen en de huidige gesteldheid van je lichaam in kaart brengen. Vervolgens bekijken we welke personal trainer het beste aansluit bij jouw persoonlijkheid, doelen, verwachtingen, eventuele lichamelijke beperkingen en natuurlijk jouw agenda. Aansluitend stellen we een op maat gemaakt plan van aanpak op waarin we de route op weg naar de eindstreep, jóuw eindstreep, uitstippelen.

“Realiseer jouw persoonlijke doelen met mij, juist voor structurele resultaten, wat jouw doelstelling ook is. Op deze manier kunnen we samen heel gericht te werk gaan en zijn jouw doelen voor je het weet bereikt. Iets waar je voor altijd plezier van hebt.” – Team Personal Fitness Nederland - Uden.
 

Hoe werkt het Fit for Life programma?

Met wekelijks uitdagende personal trainingen, de nodige mental coaching sessies en op maat gemaakte voedingsschema’s pakken we jouw doelen met beide handen aan. Samen creëren we een nieuwe levensstijl die ervoor zorgt dat je fit en gezond wordt én misschien nog wel belangrijker, blijft. Als enige in Nederland garanderen wij daadwerkelijk resultaat.

Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Wij trainen kosteloos met je door tot de gewenste doelstelling bereikt is. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!
 

Zet de stap naar een gezondere versie van jezelf

Onze personal trainers staat te poppelen om met jou aan de slag te gaan. Laat vandaag nog je contactgegevens achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze studio in Uden is gevestigd aan de Volkelseweg 18A . 

  • * velden zijn verplicht.

Fitness in Uden begint bij Fit for Life

Fit for Life is een fitness programma in Uden met een twist. Het is ontwikkeld voor succes en om dat te doen spreekt het alle onderliggende problemen aan die dit in de weg staan. Gebrek aan beweging, slechte voeding en een gebrek aan mentale kracht zijn allen redenen waarom jij je lidmaatschap van de sportschool opzegt, waarom jij geen gewicht verliest of waarom het je niet lukt om die 10 kilometer hard te lopen. Bij Personal Fitness Nederland maken we korte metten met slechte gewoonten en geven we je de basis die je nodig hebt om dit keer met vlag en wimpel te slagen.
 

Een compleet fitness programma in Uden

Fit for Life is een fitness programma in Uden dat jou een totaaloplossing biedt. Uiteraard is je eigen motivatie hier een groot deel van, maar van ons krijg je alle tools die je nodig hebt voor succes. Dat doen we door middel van drie pijlers: beweging, gezond eten en mental coaching. Je krijgt een personal trainer die motiverende en uitdagende sessies met je doet in onze fitness studio. Deze studio heeft ook een lifestyle gedeelte waar je op maat gemaakt advies krijgt over gezond en gebalanceerd eten. Mental coaching kijkt naar de redenen waarom je voorheen niet bent geslaagd en geeft je zelfvertrouwen en wilskracht om dat dit keer wel te doen.
 

Wij garanderen succes

Iedereen die bij ons komt fitnessen in Uden profiteert direct van onze 100% resultaatgarantie. Wij garanderen dus dat je bij ons je doelstellingen haalt. Het draait om het creëren van een fitter lichaam en lukt dat niet binnen de aangegeven tijd, dan gaan we kosteloos door tot we jouw doelen wel hebben bereikt. Fitnessen in Uden bij Personal Fitness Nederland resulteert in meer energie, gewichtsverlies en een gezonder en gelukkiger leven in het algemeen.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum