Personal training Tilburg

Ben je op zoek naar een Personal Trainer in Tilburg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je al tijden iets doen aan je overtollige vet maar ontbreekt het je simpelweg aan motivatie? Voel jij je niet meer aantrekkelijk als je in de spiegel kijkt? Heb je al maanden een sportabonnement maar maak je hier spijtig genoeg geen gebruik van? Geen zorgen, jij bent niet de enige. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma met personal training, voedingsadvies en coaching gaan we je ondersteunen, uitdagen en inspireren.
 

Behaal je doelen met een Personal Trainer in Tilburg

  • Een fit en strak lichaam
  • Strakkere buik (blokjes buik)
  • Plaatselijk afvallen
  • Grotere billen
  • Gezonde leefstijl
  • ​Een verantwoord eetpatroon

Wat is jouw doel? Gaan we samen aan de slag om jouw doelen te behalen? Met onze persoonlijke ondersteuning op het gebied van sport en voeding gaan we de gewenste doelen behalen. Behaal je doelen met onze Personal Training in Tilburg. Meld je direct aan voor een gratis proefweek.
 

Personal Training in Tilburg

Onze personal trainingen vinden plaats in de Personal Fitness Studio in Tilburg, welke gevestigd is aan de Enschotsestraat 242-01, begeleiden personal trainers, lifestylecoaches en voedingsdeskundigen onze sporters op weg naar hun persoonlijke doelen. Doormiddel van verschillende specialiteiten binnen ons team hebben we alle nodige kennis en kunde in huis om samen met alle deelnemers van het Fit for Life programma te werken aan een vitaal, gelukkig en gezond leven. Met personal training maak je van je dromen, doelen.

“Heb je net dat extra steuntje in de rug nodig? Wij helpen jou graag om jouw persoonlijke doelen te behalen, door middel van de juiste training- en voedingsadviezen gaan wij er samen voor de volle 100% voor. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend en gratis intake in de studio.’’ – Personal Fitness Nederland - Tilburg.
 

Intake, gezondheidscheck, plan van aanpak

Tijdens een persoonlijk intake gesprek maak je kennis met ons team en de lifestyle studio. Daarna brengen we doormiddel van een gezondheidscheck je huidige gezondheid in kaart en bespreken we je persoonlijke doelen. Op basis van al jouw gegevens en input ontwikkelt ons team van specialisten een op maat gemaakt plan van aanpak waarmee we jouw doelen gaan realiseren.
 

Fit for Life werkwijze

Wij zorgen er voor dat doormiddel van afwisselende personal trainingen je voldoende in beweging bent. Ook wordt jouw huidige voedingspatroon onder de loep genomen door een van onze voedingsdeskundige welke ook advies geeft en stuurt op eventuele aanpassingen. Wij willen voorkomen dat je voortijdig gedemotiveerd afhaakt, daarom plannen we ook diverse mental coaching sessies met je in. De juiste mindset is immers van cruciaal belang.
 

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Het enige wat jou nu nog tegenhoudt om te starten ben jijzelf. Aan de slag met persoonlijke één-op-één training in Tilburg? Wacht niet langer en laat je contactgegevens vandaag nog achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen.

  • * velden zijn verplicht.

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen βœ”οΈ

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen βœ”οΈ

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit! πŸ‘Œ

lees meer klantervaringen

Klantervaringen βœ”οΈ

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen βœ”οΈ

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen πŸ€—

lees meer klantervaringen

Klantervaringen βœ”οΈ

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken πŸƒβ€β™€οΈ

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum