Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal training Tilburg

Personal Training Tilburg

Ben je op zoek naar een Personal Trainer in Tilburg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je al tijden iets doen aan je overtollige vet maar ontbreekt het je simpelweg aan motivatie? Voel jij je niet meer aantrekkelijk als je in de spiegel kijkt? Heb je al maanden een sportabonnement maar maak je hier spijtig genoeg geen gebruik van? Geen zorgen, jij bent niet de enige. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma met personal training, voedingsadvies en coaching gaan we je ondersteunen, uitdagen en inspireren.

Behaal je doelen met een Personal Trainer in Tilburg

 • Een fit en strak lichaam
 • Strakkere buik (blokjes buik)
 • Plaatselijk afvallen
 • Grotere billen
 • Gezonde leefstijl
 • Een verantwoord eetpatroon

Wat is jouw doel? Gaan we samen aan de slag om jouw doelen te behalen? Met onze persoonlijke ondersteuning op het gebied van sport en voeding gaan we de gewenste doelen behalen. Behaal je doelen met onze Personal Training in Tilburg. Meld je direct aan voor een gratis proefweek.

Personal Training in Tilburg

Onze personal trainingen vinden plaats in de Personal Fitness Studio in Tilburg, welke gevestigd is aan de Enschotsestraat 242-01, begeleiden personal trainers, lifestylecoaches en voedingsdeskundigen onze sporters op weg naar hun persoonlijke doelen. Doormiddel van verschillende specialiteiten binnen ons team hebben we alle nodige kennis en kunde in huis om samen met alle deelnemers van het Fit for Life programma te werken aan een vitaal, gelukkig en gezond leven. Met personal training maak je van je dromen, doelen.

“Heb je net dat extra steuntje in de rug nodig? Wij helpen jou graag om jouw persoonlijke doelen te behalen, door middel van de juiste training- en voedingsadviezen gaan wij er samen voor de volle 100% voor. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend en gratis intake in de studio.’’ – Chris Bartholomeus, Personal trainer in Tilburg

Intake, gezondheidscheck, plan van aanpak

Tijdens een persoonlijk intake gesprek maak je kennis met ons team en de lifestyle studio. Daarna brengen we doormiddel van een gezondheidscheck je huidige gezondheid in kaart en bespreken we je persoonlijke doelen. Op basis van al jouw gegevens en input ontwikkelt ons team van specialisten een op maat gemaakt plan van aanpak waarmee we jouw doelen gaan realiseren.

Fit for Life werkwijze

Wij zorgen er voor dat doormiddel van afwisselende personal trainingen je voldoende in beweging bent. Ook wordt jouw huidige voedingspatroon onder de loep genomen door een van onze voedingsdeskundige welke ook advies geeft en stuurt op eventuele aanpassingen. Wij willen voorkomen dat je voortijdig gedemotiveerd afhaakt, daarom plannen we ook diverse mental coaching sessies met je in. De juiste mindset is immers van cruciaal belang.

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Het enige wat jou nu nog tegenhoudt om te starten ben jijzelf. Aan de slag met persoonlijke één-op-één training in Tilburg? Wacht niet langer en laat je contactgegevens vandaag nog achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen.

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Tilburg


Enschotsestraat 242-01
5014 DL Tilburg

06-18586814
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)