Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact Tilburg

Iedereen heeft een reden om zijn of haar huidige levensstijl om te gooien naar een gezondere variant. Wat jou reden ook is, wij kunnen jou hierbij helpen. Personal Fitness Tilburg beschikt over opgeleide personal trainers en diëtisten. Hierdoor wordt je op een professionele en gezonde manier naar jouw einddoel begeleid. 

Niet voor even maar voor het leven

Het Fit for Life concept is ontwikkeld door Personal Fitness Nederland en combineert drie verschillende pijlers om tot het beste resultaat te komen. Wij geloven niet in wondermiddeltjes. De combinatie van voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching geloven wij daarentegen wel in. Hierdoor ga je merken dat je beter in je vel zit en je gezonder gaat leven.* Bovendien is jouw resultaat niet van korte duur maar blijvend. Klinkt dat niet goed?!

Alleen, met z’n tweeën of in een groep

Je staat er bij ons nooit alleen voor, maar train jij liever met je beste vriendin, vriend, oom, buurman, vader of moeder dan is dat ook geen probleem. De duo trainingen zijn zo ingericht dat jij en jouw sportmaatje samen jullie persoonlijke doelen gaan behalen. Wil jij de voordelen van een personal trainer, maar sport jij liever in een groepje? Dan is de groepstraining voor jou de ideale oplossing. Met onze Personal Team Training ervaar je de voordelen van een personal trainer én de gezelligheid van trainen in groepsverband.

Adres
Enschotsestraat 242-01
5014 DL Tilburg

Trainer: Chris
E:  chris.pfn@gmail.com
M: 06 18 58 68 14

Tot snel in de studio.

Sportieve groet,
Chris

Maak nu gebruik van de gratis proefweek

Geen smoesjes meer, zet nu de stap richting een gezonder leven, een betere conditie en bovenal de nieuwe jij! Vul nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*