Tilburg

Altijd al een fit en energiek leven willen leiden? Pak dan nu je kans en maak een afspraak met onze coach in Tilburg! Laat je tijdens dit gratis en vrijblijvende gesprek informeren hoe ook al jouw doelstellingen behaald gaan worden.
 

Niks te verliezen

Je bent op deze pagina gekomen omdat je wellicht iets wil veranderen in je leven. Afvallen, betere conditie, meer kracht of meer uithoudingsvermogen. Maak dan gebruik van deze kans om de coach uit te laten leggen hoe jij dat kan bereiken. Ook al besluit je na dit gesprek niet om aan de slag te gaan, dan heb je er toch wat van opgestoken! Dus pak die kans en kom langs.
 

Waar kunnen we jou mee helpen? 

Ons team staat klaar om jou te ondersteunen op weg naar jouw doelen. 

Bekijk onze 9 categorieën waar we jou bij kunnen helpen en ondersteunen. 


1. Overgewicht - Afvallen 

Wil je nu echt eens echt afrekenen met de overtollige kilo’s maar wel met blijvend resultaat? Afvallen wil zeggen je levensstijl permanent veranderen op het gebied van beweging en gezonde voeding. Onze Personal Trainers helpen je graag! Vind hier alle informatie over de beste begeleiding.

INFO: Afvallen


2. Rug- nek- en schouderpijn

Heb je last van fysieke klachten en beperkt of beïnvloedt dit je dagelijks leven? Het is bewezen dat sporten en gezonde voeding helpen bij het herstellen van fysieke klachten. Onze deskundige personal trainers bekijken samen met jou wat de fysieke klachten zijn en zullen hierop een persoonlijk plan maken om deze klachten te verminderen.

INFO: fysieke klachten


3. Hulp bij obesitas

Kamp je met zwaar overgewicht? Afhankelijk van de persoonlijke situatie en de gewenste doelen gaan we samen met jou aan de slag om te werken aan een gezondere levensstijl zonder obesitas. 

INFO: Hulp bij obesitas


4. Personal trainer/fitness

Onze personal trainers zijn allemaal gecertificeerd en begeleiden jou op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze. Samen gaan we aan de slag met jouw persoonlijke doelen. Wij hebben voor iedereen en elke doelstelling een passende oplossing.

INFO: Personal trainer5. Stress verminderen - burn-out

Iedereen heeft wel eens last van stress. Maar als dit een langere tijd aanhoudt herstelt het lichaam onvoldoende. Dit kan leiden tot burn-out gerelateerde klachten zoals vermoeidheid, slaapproblemen, prikkelbaarheid, huilbuien, vergeetachtigheid en concentratieproblemen. Met het bewezen succesvolle Fit for Life programma gaan wij burn-outs en stress tegen door aan de slag te gaan met sporten onder begeleiding, voeding en mental coaching. Wij willen liever voorkomen dan genezen!

INFO: Stress verminderen


6. Personal Fitness voor jeugd

Overgewicht bij kinderen komt steeds vaker voor en neemt ook steeds extremere vormen aan. Overgewicht bij kinderen zorgt niet alleen voor lichamelijk ongemak, maar ook op sociaal gebied hebben deze kinderen vaak een achterstand. Samen met de ouder(s) maken onze personal coaches een programma op maat.

INFO: Training voor Jeugd


7. Conditie verbeteren - fitter worden

Onze personal trainers stimuleren je om je lichaam voortdurend te blijven prikkelen. Door jezelf keer op keer uit te dagen, gaan je hart en longen optimaal aan de slag, waardoor meer zuurstof voor je spieren beschikbaar wordt gesteld. Zo gaan uiteindelijk niet alleen je sportprestaties vooruit, maar ook je alledaagse bezigheden.

INFO: Conditie verbeteren


8. Gezonde voeding

Maak gebruik van onze kennis en expertise en laat ons jouw voedingsschema’s samenstellen. Samen creëren we een voedingspatroon waarbij je gezond eet én geniet van het leven. Het kan echt!

INFO: Gezonde voeding


9. Spiermassa opbouwen

Bij Personal Fitness Nederland werken deskundige en ervaren trainers die jou precies leren wat de meest effectieve krachttraining is. Zij zorgen ervoor dat je snel en zichtbaar spierweefsel zult creëren. 

INFO: Spiermassa opbouwenFit for Life programma

Het Fit for Life programma is een fitness- en lifestyle programma dat gefocust is op drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching. Tijdens het programma ontvang je persoonlijke begeleiding van een gecertificeerd Personal Coach. Samen gaan jullie als een team aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken, zoals afvallen, conditie verbeteren, fysieke klachten verhelpen of sterker worden.
 

100% Resultaatgarantie 

Door de persoonlijke aanpak van onze Personal Trainers en het unieke Fit for Life programma kunnen wij 100% resultaatgarantie op jouw persoonlijke doelen bieden. En mochten de resultaten toch nog niet helemaal behaald zijn, dan trainen we kosteloos door. Want afspraak = afspraak!Waarom kiezen voor Personal Fitness Nederland?

 Klanten beoordelen ons met een 9,2
 ALTIJD 100% resultaatgarantie!
 Vijf jaar op rij gekozen tot 
       Beste Personal Trainer & Lifestyle Coach
 1 op 1 Personal Training en Coaching
 Deelname Small Group Trainingen
 Werkboeken en persoonlijk voedingsadvies
 GRATIS fitness set voor thuis
 GEEN RESULTAAT = GELD TERUG
 

Bereikbaarheid Personal Fitness Nederland - Tilburg

Personal Fitness Nederand - Tilburg is gevestigd een de Waalstraat in Tilburg. De Waalstraat is een zijstraat van de Ringbaan Noord. Aan de Waalstraat is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Adres
Waalstraat 12
5046 AP Tilburg

Coach: Chris

E: chris.pfn@gmail.com
M: 06 1858 6814

Tot snel in de studio!

Tijdelijke actie: GRATIS Proefweek fitness Tilburg

Vul onderstaand formulier in en wij bellen jou binnen 1 werkdag op om een afspraak te maken. De afspraak is tijdelijk helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Waar wacht je nog op? Zet vandaag de stap naar een gezonder leven!

  • * velden zijn verplicht.

Een fitness programma in Tilburg dat resultaten boekt
Heb jij meerdere malen tevergeefs geprobeerd gewicht te verliezen, dan heb je ons fitness programma in Tilburg nog niet geprobeerd. Wij bieden jou een 100% resultaatgarantie door de oorzaken van overgewicht aan te pakken. Je krijgt een personal trainer die uitdagende en afwisselende sessies met je doet en aan je beweging werkt. De voedingsdeskundige maakt een op maat gemaakte lijst voor je met advies over gezond eten en gebalanceerde voeding. Ook zorgen we ervoor dat je mentaal sterker wordt en geen uitdaging meer uit de weg gaat. Wij zijn dus zeker geen standaard fitness school.

Fitness in Tilburg met drie pijlers
Ons Fit for Life programma werkt met drie pijlers (bewegen, gezond eten, mental coaching) die je helpen je slechte gewoontes te stoppen en te vervangen voor goede. Dit is voor de rest van je leven. Te weinig beweging, slecht eten en weinig wilskracht zijn vaak de redenen voor overgewicht en een ongezond lichaam. Door te fitnessen in Tilburg in onze lifestyle- en fitness studio helpen we je deze gewoonten aan te pakken en een gezonder leven te leiden. Voordat je het weet wordt dit een tweede natuur en gewichtsverlies gaat daarmee hand in hand.

100% resultaatgarantie
We hebben zoveel vertrouwen in ons Fit for Life fitness programma in Tilburg dat we aan al onze leden resultaat garanderen. We stoppen niet totdat jij je doelen hebt bereikt. Deze doelen geef je zelf bij ons aan tijdens je vrijblijvende intakegesprek. Wij koppelen hier de personal trainer aan die bij je past en die jou het beste kan helpen. Je krijgt een op maat gemaakt plan waarmee je niet alleen tijdens je tijd bij ons successen boekt, maar dit ook de rest van je leven handhaaft. Kom fitnessen in Tilburg bij ons en zet de eerste stap richting een gezonder en gelukkiger leven.

Personal training in Tilburg; meer dan een sportschool alleen
Wil jij meer energie, gezond leven, afvallen en fit worden, dan is het personal training Tilburg Fit for Life programma voor jou ideaal. Wij richten ons op de lange termijn successen in plaats van snel gewichtsverlies via shakes, wonderpillen of crash diëten. Bewegen is slechts één van de pijlers van ons Fit for Life programma. Door ons ook op voeding en coaching te richten kun jij je leven voor goed veranderen. Onze personal trainer in Tilburg verzorgt de uitdagende en afwisselende trainingen, onze voedingsdeskundige vertelt je over gezond eten en onze coach helpt je bij de mentale uitdagingen in je leven.

Personal training in Tilburg met een gratis intakegesprek
Wij helpen jou verschillende doelstellingen te realiseren. Afvallen, spiermassa opbouwen, stress- of fysieke klachten verminderen, conditie verbeteren, bloeddruk verlagen, of sporten tijdens zwangerschap of met diabetes; wij bieden steun. Voordat je je bij ons aansluit beginnen we altijd met een intakegesprek waarbij je aangeeft wat je wilt bereiken. We stellen je voor aan ons team, we leiden je rond in de studio en we maken een beoordeling van je gezondheid. Aan de hand daarvan maken we een persoonlijk en realistisch plan voor jou. Vanaf dat moment kijk je niet meer terug.

Beweging, voeding en mental coaching
Door ons te richten op drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching wordt je lichaam niet alleen gezond aan de buitenkant. Je mentale gezondheid en je levensstijl zullen snel verbeteren en dan komt de motivatie vanzelf. Via personal training in Tilburg boek je vooruitgang en kijk je nooit meer terug. Elke personal trainer in Tilburg is gecertificeerd, enthousiast en toegewijd. Ga je liever de buitenlucht in, dan is dat geen probleem en ook sessies voor twee personen zijn mogelijk. Start bij ons en begin een nieuw gezonder hoofdstuk in je leven.

Geen echte sportschool Tilburg, wel resultaat!
Complete ondersteuning: Personal Fitness Nederland is veel meer dan een sportschool alleen
Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland in Tilburg is opgezet voor iedereen die de rest van zijn of haar leven fitter wil zijn, meer energie wil hebben en nooit meer wil terugvallen in oude gewoontes. Wij zijn veel meer dan een sportschool alleen, want bij ons krijg je:

Voedingsadvies
Beweging
Mindset coaching
Door aan deze drie pijlers samen te werken wordt jouw kans van slagen veel groter. Zo groot zelfs, dat we 100% resultaatgarantie aanbieden aan al onze leden. Voor een complete oplossing zet je sportscholen, dieetpillen en shakes aan de kant en kom je bij Personal Fitness Nederland in Tilburg.
 
Op manieren hulp alleen voor jou
Om te slagen heb je training nodig en dat geven we jou op drie manieren. Onze coach organiseert afwisselende en uitdagende trainingen voor je in onze oefenruimte. Ook spreekt deze wekelijks met je over gezond en gebalanceerd eten en wordt je geholpen met het ontwikkelen van de mindset die je nodig hebt om verleidingen te weerstaan en tegenslagen aan te kunnen. Met dit complete pakket verander je je leven.

Support tot aan de finish lijn
Wij geven niet op tot jij tevreden bent. Als je bij onze studio in Tilburg langskomt krijg je eerst een rondleiding, ontmoet je het team en gaan we uitgebreid in gesprek over wat jij wilt bereiken. We ontwikkelen een realistisch op maat gemaakt plan, specifiek voor jou. Twijfel je nog? Boek dan een gratis proefweek bij onze studio in Tilburg. Met onze totaalaanpak en specialistische coaching het hele traject lang gooi jij je roer volledig om en word je ook de beste versie van jezelf.
 
Gratis proefweek! 
Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum