Afvallen Soest

Wonderen bestaan niet. Geloof er dan ook niet. Het nieuwste dieet of dat ene wondermiddeltje gaan niet werken. Wat wel werkt is de juiste voeding in combinatie met voldoende beweging. Dat zien we keer op keer als mensen bij ons daadwerkelijk hun doelen hebben bereikt. Voeding is een bouwstof voor spieren. Wij laten je weten welke bouwstoffen je nodig hebt voor jouw spieren en welke soorten voeding juist zorgen voor dat ongewenste vet. Natuurlijk heb je daar wel een beeld bij, want iedereen weet dat snacks en te veel suikers de boosdoeners zijn. Wij leren je lekker gezond en gevarieerd te eten. In combinatie met de juiste mindset en voldoende training wordt jouw doelstelling gegarandeerd behaald.* Lukt het niet om jouw doelstelling te behalen binnen het vooraf geplande tijdsbestek, dan trainen wij gratis met je door. Want wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!
 

Maatje minder door jouw trainingsmaatje

Na dat gezonde ontbijtje, fiets je door naar de sportschool. Daar staat jouw personal trainer te wachten en neemt samen met jou de resultaten tot nu toe door. Dan kijken jullie of het plan nog steeds past bij jouw gekozen doel. Jouw coach zorgt voor de juiste focus en jullie beginnen samen aan de training. Alles is professioneel uitgewerkt. Er is een verantwoorde balans in het trainen van specifieke spiergroepen. Hierdoor worden blessures voorkomen. Ook is jouw personal trainer er voor je als je een oppepper nodig hebt, je motivatie even naar de snackbar is en je denkt dat het nooit gaat lukken. Daarom is de personal trainer bij Personal Fitness Soest jouw maatje in het behalen van jouw doelstelling. 
 

Begin vandaag met het behalen van jouw doel

Ga samen met jouw personal trainer aan de slag om jouw doel te behalen. Geen wondermiddeltjes of beloftes die niet nagekomen worden maar een bewezen werkend programma. Vul nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen. 

  • * velden zijn verplicht.

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum