Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Lelystad

  Je kan nu ook in Lelystad terecht bij PFN voor jouw eigen personal train...

  Lees meer
 • Personal Fitness Schoonhoven zet zich in voor Aangepast Sporten

  Personal Fitness Nederland wil alle inwoners van Nederland laten profiteren v...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen Soest

Wonderen bestaan niet. Geloof er dan ook niet. Het nieuwste dieet of dat ene wondermiddeltje gaan niet werken. Wat wel werkt is de juiste voeding in combinatie met voldoende beweging. Dat zien we keer op keer als mensen bij ons daadwerkelijk hun doelen hebben bereikt. Voeding is een bouwstof voor spieren. Wij laten je weten welke bouwstoffen je nodig hebt voor jouw spieren en welke soorten voeding juist zorgen voor dat ongewenste vet. Natuurlijk heb je daar wel een beeld bij, want iedereen weet dat snacks en te veel suikers de boosdoeners zijn. Wij leren je lekker gezond en gevarieerd te eten. In combinatie met de juiste mindset en voldoende training wordt jouw doelstelling gegarandeerd behaald.* Lukt het niet om jouw doelstelling te behalen binnen het vooraf geplande tijdsbestek, dan trainen wij gratis met je door.* Want wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!

Maatje minder door jouw trainingsmaatje

Na dat gezonde ontbijtje, fiets je door naar de sportschool. Daar staat jouw personal trainer te wachten en neemt samen met jou de resultaten tot nu toe door. Dan kijken jullie of het plan nog steeds past bij jouw gekozen doel. Jouw coach zorgt voor de juiste focus en jullie beginnen samen aan de training. Alles is professioneel uitgewerkt. Er is een verantwoorde balans in het trainen van specifieke spiergroepen. Hierdoor worden blessures voorkomen. Ook is jouw personal trainer er voor je als je een oppepper nodig hebt, je motivatie even naar de snackbar is en je denkt dat het nooit gaat lukken. Daarom is de personal trainer bij Personal Fitness Soest jouw maatje in het behalen van jouw doelstelling.

Begin vandaag met het behalen van jouw doel

Ga samen met jouw personal trainer aan de slag om jouw doel te behalen. Geen wondermiddeltjes of beloftes die niet nagekomen worden maar een bewezen werkend programma. Vul nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen. 

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Lelystad

  Je kan nu ook in Lelystad terecht bij PFN voor jouw eigen personal train...

  Lees meer
 • Personal Fitness Schoonhoven zet zich in voor Aangepast Sporten

  Personal Fitness Nederland wil alle inwoners van Nederland laten profiteren v...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Soest


Zuidergracht 21 - unit 11
3763LS Soest

06-41138568
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Angelie (43)

  "Ik ben 30 kilo afgevallen en heb mijn eetpatroon geheel veranderd. Ik ben zeer trots en blij met het resultaat."

  Angelie (43)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)