Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Wing Chun Sittard

300 jaar geleden ontwikkelde een non een vechtsysteem in een Shaolin Tempel. Wing Chun is een gevechtssysteem dat gebaseerd is op wetenschappelijke principes. Dit gevechtssysteem is een pro-actieve gevechtskunst. Het complete lichaam wordt gezien als wapen, er wordt gezocht naar een zo groot mogelijk effect met een minimale inzet. Door de snelle stoten en trappen vanuit een sterke verdediging is Wing Chun een gevechtssport voor zelfverdediging. We beginnen nooit zelf een gevecht, maar we verdedigen onszelf en zorgen ervoor dat het gevecht eindigt. Wing Chun is geschikt voor iedereen. Zelfs voor mensen die minder sterk of tenger zijn. 

Wing Chun zorgt ervoor dat je met zelfvertrouwen de straat op kunt. Je bent altijd in staat om jezelf te verdedigen. Dit zorgt bij velen voor een gevoel van veiligheid en tevens zorgen de Wing Chun lessen voor een betere gezondheid, meer souplesse en lichaamsbeheersing. Wing Chun is ook zeker een ideale verdedigingssport voor vrouwen. Bij Personal Fitness Sittard geven wij regelmatig workshops in Wing Chun. Ook is er de mogelijkheid om lessen zowel in een groep als privé te volgen. Samen met een professionele trainer kom jij erachter hoe jij jezelf optimaal kunt verdedigen.

Twee vliegen in één klap! 

Wil jij fit worden en ondertussen leren om jezelf beter te verdedigen? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en binnen één werkdag nemen wij contact met je op.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Sittard


Rijkswegnoord 5
6131 CH Sittard

0631990778
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*