Krav maga Sittard

Een van de basisbehoeften van een mens is veiligheid. Toch is er een groot verschil tussen jezelf veilig voelen en daadwerkelijk veilig zijn. Met Krav Maga zorg jij ervoor dat jij jezelf altijd kan beschermen wanneer jij onverhoopt in een bedreigende situatie verwikkeld raakt. Krav maga is Hebreeuws voor ‘contactgevecht’. Het is een vecht-en zelfverdedigingssysteem dat ontwikkeld is in het Israëlische leger. Wereldwijd leren speciale eenheden en politie de strijdkrachtonderdelen van Krav Maga. De doelen van civiel Krav Maga (Krav Maga voor burgers) zijn: het voorkomen van fysiek letsel, het handhaven van en het wegkomen uit een onprettige situatie. Naast dat je met Krav Maga jezelf kan verdedigen, is het ook erg goed voor je lichaam. Vergeleken met fitness apparaten waarbij je enkel gedeeltes van je lichaam traint, gebruik je bij Krav Maga je lichaam als apparaat. Zo train jij je gehele lichaam en ontwikkel jij spieren die je nodig hebt om jezelf te verdedigen.  
 


 

Ontwikkel jezelf op allerlei vlakken

Bij Personal Fitness Sittard bieden wij jou lessen aan in Krav Maga. Hierbij bouw je aan jouw conditie, je leert jezelf effectief te verdedigen,  je ontwikkeld zelfdiscipline, je zelfvertrouwen stijgt en het gevoel veilig te zijn neemt toe. Onder leiding van een professionele Krav Maga trainer ga je aan de slag om de beginselen van Krav Maga onder de knie te krijgen. 
 


 

Claim jouw gratis proefles

Wekelijks geven wij lessen voor alle leeftijden. De lessen vinden plaats op woensdag van 20:00 – 21:30 uur en op zaterdag van 10:00 – 11:30 uur. Wil jij ontdekken of Krav Maga iets voor jou is? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en claim een gratis proefles! 

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen βœ”οΈ

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen βœ”οΈ

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit! πŸ‘Œ

lees meer klantervaringen

Klantervaringen βœ”οΈ

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen βœ”οΈ

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen πŸ€—

lees meer klantervaringen

Klantervaringen βœ”οΈ

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken πŸƒβ€β™€οΈ

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum