Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Krav maga Sittard

Een van de basisbehoeften van een mens is veiligheid. Toch is er een groot verschil tussen jezelf veilig voelen en daadwerkelijk veilig zijn. Met Krav Maga zorg jij ervoor dat jij jezelf altijd kan beschermen wanneer jij onverhoopt in een bedreigende situatie verwikkeld raakt. Krav maga is Hebreeuws voor ‘contactgevecht’. Het is een vecht-en zelfverdedigingssysteem dat ontwikkeld is in het Israëlische leger. Wereldwijd leren speciale eenheden en politie de strijdkrachtonderdelen van Krav Maga. De doelen van civiel Krav Maga (Krav Maga voor burgers) zijn: het voorkomen van fysiek letsel, het handhaven van en het wegkomen uit een onprettige situatie. Naast dat je met Krav Maga jezelf kan verdedigen, is het ook erg goed voor je lichaam. Vergeleken met fitness apparaten waarbij je enkel gedeeltes van je lichaam traint, gebruik je bij Krav Maga je lichaam als apparaat. Zo train jij je gehele lichaam en ontwikkel jij spieren die je nodig hebt om jezelf te verdedigen.  

Ontwikkel jezelf op allerlei vlakken

Bij Personal Fitness Sittard bieden wij jou lessen aan in Krav Maga. Hierbij bouw je aan jouw conditie, je leert jezelf effectief te verdedigen,  je ontwikkeld zelfdiscipline, je zelfvertrouwen stijgt en het gevoel veilig te zijn neemt toe. Onder leiding van een professionele Krav Maga trainer ga je aan de slag om de beginselen van Krav Maga onder de knie te krijgen. 

Claim jouw gratis proefles

Wekelijks geven wij lessen voor alle leeftijden. De lessen vinden plaats op woensdag van 20:00 – 21:30 uur en op zaterdag van 10:00 – 11:30 uur. Wil jij ontdekken of Krav Maga iets voor jou is? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en claim een gratis proefles! 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Sittard


Rijkswegnoord 5
6131 CH Sittard

0631990778
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*