Afvallen Sittard

Bijna iedereen heeft een persoonlijk streefgewicht, wanneer jouw huidige gewicht hier te ver van verwijdert raakt wordt je motivatie lager en zakt de moed je in de schoenen. Het Fit for Life programma biedt uitkomst. Het Voeding-Beweeg-Coaching programma van Fit For Life zorgt ervoor dat jij een levensstijl creëert waarbij je een gezond gewicht krijgt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. 

Werk aan de kwaliteit van jouw leven

'Veranderen van binnen naar buiten', dat is het principe waar wij mee werken. Ieder mens is in staat om te veranderen. Met wilskracht kun je tijdelijk dingen anders doen. Wij zorgen ervoor dat een verandering blijvend is en niet van korte duur. Doordat wij met de juiste kennis jouw gedragspatronen doorbreken en veranderen zorgen we ervoor dat jij nooit meer terugvalt in je oude gewoontes. We doen dit stapje voor stapje, nemen de tijd en hebben hiervoor het geduld. 

DOEN: gratis proefweek fitness Sittard

Bereik jouw streefgewicht en start NU. Personal Fitness Sittard biedt je tijdelijk een geheel vrijblijvende gratis proefweek. Vul onderstaand formulier in en binnen één werkdag nemen wij telefonisch contact met je op. 

  • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum