Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Heerlen

  Per 24 april kun je ook in Heerlen terecht bij PFN voor jouw eigen ...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in... Roosendaal!

  Per 2 april kun je ook in Roosendaal terecht bij PFN voor jouw eigen personal...

  Lees meer
Meer nieuws

Professioneel voedingsadvies

Professioneel voedingsadvies bij Personal Fitness Schoonhoven

Je hebt het vast wel eens ergens voorbij zien komen dat sporten en dan met name fitness voor 80% uit voeding bestaat en maar voor 20% uit het daadwerkelijke sporten. Nu is dit natuurlijk allemaal niet zo oppervlakkig, maar laat het duidelijk zijn dat gebalanceerde en gezonde voeding enorm belangrijk is voor je lichaam. Veel mensen willen graag afvallen of aankomen en gaan vervolgens drastische stappen ondernemen om hun doel te bereiken. Bij Personal Fitness Schoonhoven doen we hier niet aan. Zo'n drastische ommekeer, zoals bijvoorbeeld een crashdieet kan er voor zorgen dat je veel belangrijke voedingsstoffen mist.

Verder kan het volgen van een eetpatroon dat totaal niet bij je past alleen maar averechts werken, waardoor je misschien nog eerder naar de verkeerde producten grijpt. Om dit te voorkomen zal het voedingsadvies altijd zo opgebouwd zijn dat je alle essentiële voedingsstoffen binnen krijgt.

HET BELANG VAN GEZONDE VOEDING

Je moet je lichaam als het ware zien als een verbrandingsmotor, zonder benzine doet deze het niet! In dit geval is je dagelijkse voeding de brandstof die je nodig hebt om alles goed te laten functioneren. Mensen denken hier vaak wat luchtig over, echter is een gebalanceerd eetpatroon niet alleen belangrijk voor je lichamelijke prestaties, maar ook essentieel voor het normaal functioneren van allerlei belangrijke functies in het lichaam. Om te voorkomen dat je belangrijke stoffen gaat missen dient je eetpatroon je dus te voorzien van voldoende diversiteit in voedingsstoffen.

WAAROM KIEZEN VOOR ONZE PERSOONLIJKE VOEDINGSBEGELEIDING?

Omdat wij vinden dat iedereen uniek is en persoonlijke aandacht verdient, doen we niet aan standaard voedingsschema's. Je zult middels een gesprek gericht voedingsadvies krijgen met handige tips en een uitgewerkt eetschema. Uiteraard wordt dit uitgebreid besproken en kan dit aangepast worden aan jouw persoonlijke voorkeur. Zo kun je logischerwijs aangeven of je ergens allergisch voor bent, maar zal er ook rekening worden gehouden met producten die je misschien helemaal niet lekker vindt.

Er wordt advies gegeven dat gericht is op jou en niemand anders, dat is waar wij voor staan. Op deze manier krijg je voldoende gezonde voeding binnen op een manier die bij jou past. Hierdoor houd je het eetpatroon veel langer vol en ben je niet geneigd om er eerder mee te stoppen.

Voor een schema op maat hebben wij van je de volgende gegevens nodig:

 • Man/Vrouw

 • Leeftijd

 • Lengte

 • Gewicht

 • Wat voor werk doe je? (intensief werk, kantoorbaan etc.)

 • Welke sport(en) doe je?

 • Hoe vaak sport je?

 • Doelstelling?

 • Heb je allergieën?

 • Wat lust je echt niet?

 

Interesse in een persoonlijk voedingsschema op maat? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Heerlen

  Per 24 april kun je ook in Heerlen terecht bij PFN voor jouw eigen ...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in... Roosendaal!

  Per 2 april kun je ook in Roosendaal terecht bij PFN voor jouw eigen personal...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Schoonhoven


Broeikweg 31a
2871 RM Schoonhoven

06-11347107
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij trainer Bas. De voedingsschema’s gingen mij erg goed af. het thuis sporten was even plannen, maar ook dit ging snel goed. Ik genoot enorm van de trainingen met Bas. En trainen blijf ik ook zeker doen. Ik ben enorm trots op wat ik bereikt heb. En weet zeker dat ik deze levensstijl aan ga houden. De ‘Fit for Life’ style is echt op mijn lijf geschreven!"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intake gesprek bleek ook dat mijn bloeddruk veel te hoog was en mijn conditie niet al te best. Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt, mijn bloeddruk is goed en ik voel me 25!!!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en regelmatig eten. Dagelijks wat oefeningen en het belangrijkste; de overtuiging dat ook ik gezond kon leven. Het gevolg is dat ik nu 11 kilo lichter ben.Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb op een uitstekende manier geleerd om mezelf te coachen op moeilijke en lastige momenten! Een luisterend oor van een van de coaches heeft geholpen want in het totaal is er 45 kilo van mijn startgewicht af, mijn lichaamshouding is beter, mijn voeding zit helemaal goed en mijn algemene conditie past eindelijk weer bij iemand van mijn leeftijd! Toppers onwijs bedankt! Jullie hebben gelijk, het moet vanuit jezelf komen maar als ik jullie niet had gehad was ik nooit zo ver gekomen! Groetjes, Debbie"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coach kwam ik er ook achter dat ook mijn hartslag en bloeddruk niet goed waren. Mijn coach stelde me gerust en zei me dat ik vooruit moest kijken. Nu, een jaar later ben ik 25 kg afgevallen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Ik kan iedereen die het tijd vind om gezonder te gaan leven Personal Fitness Nederland van harte aanraden. Zet die eerste stap, de coaches van Personal Fitness Nederland slepen je er gegarandeerd doorheen!""

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voedingsplan mee naar huis om aan de slag te gaan. Nu een Jaar later ben ik 30 kilo afgevallen en heb mijn eet patroon geheel veranderd. Ik ben zeer trots en blij met het resultaat en krijg veel complimenten. Bedankt!""

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het programma vol te houden, als je er zelf maar in gelooft. En wanneer je er zelf in gelooft, dan kom je er wel!"

  Resi Pals (22)*