Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Nieuw bij Personal Fitness Schoonhoven: Ondersteuning ter uitvoering van de PPMO test

Wij ontvangen steeds meer mensen in de studio die een extra fysieke ondersteuning zoeken voor deze jaarlijks terugkerende test. PPMO is het preventieve gezondheidsonderzoek dat toetst of een medewerker nog voldoet aan de functie-eisen voor het uitvoeren van de functie. Het betreft een medische keuring die bestaat uit verschillende onderdelen om de geschiktheid te testen. Het fysieke deel van de PPMO - de brandbestrijdingstest en de brandweertraplooptest - toetsen op functionele wijze de fysieke inzetbaarheid en herkenbaar vanuit de praktijk.

Inzetbaarheid toetsen

Brandweerwerk kan zowel fysiek als mentaal heel zwaar zijn. Fit zijn is in het werk van cruciaal belang. Mede om de fitheid te testen, is er het PPMO. De testen zijn zo gemaakt dat ze aansluiten op wat je tegenkomt in de praktijk. Bij een inzet moet je slangen uitrollen, plafonds forceren, trappen oplopen en nog meer. Het PPMO heeft als doel te testen of je je werk zonder gevaar voor jezelf, collega’s en anderen kunt uitoefenen. Veilig en verantwoord werken staat voorop. Een medische keuring is nodig om te toetsen of medewerkers kunnen voldoen aan de functie-eisen die het brandweervak aan hen stelt.

Wat doen wij?

Wij sluiten onze fysieke trainingen aan op deze test zodat de brandweer veiliger haar taken kan uitvoeren. Denk hierbij aan intensieve cardio- en krachttrainingen welke niet alleen bij ons in de studio maar ook thuis uitgevoerd moeten worden. Hierbij houden we ook rekening met de oproepbaarheid van jou als brandweerman /-vrouw. Gezien deze test uit meerdere onderdelen bestaat bespreken we graag met jou voor welk onderdeel je specifiek de ondersteuning nodig hebt zodat we jouw training daar op kunnen richten.

Geïnteresseerd? Vul dan je gegevens in via het onderstaande contactformulier.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Schoonhoven


Broeikweg 31a
2871 RM Schoonhoven

06-11347107
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*