Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Bootcamp Rotterdam

Is het binnen sporten niks voor u, ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je graag aan je conditie, kracht of uw gewicht werken? Kom eens langs voor een gratis proefles bootcamp om aan uw doelen te werken. Voordat u van start gaat zorgen we er altijd voor dat we op de hoogte zijn van uw doelen, wat u allemaal wel en niet kan zodat we persoonlijker kunnen begeleiden. Elke dinsdag om 19:30 en zaterdag om 10:00 wordt er in een leuke groep getraind in het park de 2 heuvels. 

Wanneer u niet kunt hardlopen is dat geen probleem, de gehele training word er door de coach een lichte en een zware oefening gegeven waarbij u zelf kunt kiezen welk uitdagend genoeg is en haalbaar is, op deze manier kunt u ook zelf bepalen hoe de training er uit ziet.

Welke doelen heeft u?

 • Wilt u aan uw conditie werken?

 • Wilt u sterker worden?

 • Wilt u aan uw balans werken?

 • Wilt u misschien aan uw uithoudingsvermogen werken?

 • Of moeten er stiekem een paar kilo's af?

Hoe werkt het?

Onder begeleiding van een professionele coach starten we altijd bij de studio waar we gezamenlijk een warming up doen en vervolgens het park de 2 heuvels in gaan. Tijdens te training zorgen we er voor dat er geen 1 spier vergeten word, het zijn dus ideale "Full body workouts" op een leuke gezonde manier en voor elk niveau. Van te voren word er ook gevraagd naar blessures of andere dingen waar we rekening mee moeten houden zodat we u beter kunnen begeleiden. Ten aller tijden staat de techniek en kwaliteit van de oefeningen voorop en zorgen we er voor dat de persoonlijke begeleiding onze hoogste prioriteit heeft. 

Voor wie zijn de trainingen bedoeld?

Eigenlijk is iedereen welkom, voor ieder niveau bieden we een training aan waarbij je met een voldaan gevoel naar huis gaat door de verschillende niveaus van de oefeningen waar je uit kan kiezen.

Gratis proefles!

Weet u niet zeker of het bij u past en zou u graag een keer mee willen kijken wat de bootcamp precies is. Doe gerust een keer gratis mee en beslis daarna pas. We bieden verschillende mogelijkheden aan om bij de groepslessen mee te doen, zowel abonnementen als strippenkaarten (voor als u onregelmatig werkt). Daarnaast is het ook te combineren met het fit for life programma om aan al uw persoonlijke doelen te werken. Voor meer informatie over trainingen, prijzen of andere vragen kunt u uw gegevens hieronder achter laten en nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Rotterdam-Zuid


Triathlonstraat 17
3078 HX Rotterdam

06-41118221
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*