Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Heerlen

  Per 24 april kun je ook in Heerlen terecht bij PFN voor jouw eigen ...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in... Roosendaal!

  Per 2 april kun je ook in Roosendaal terecht bij PFN voor jouw eigen personal...

  Lees meer
Meer nieuws

Bootcamp Rotterdam

Is het binnen sporten niks voor u, ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je graag aan je conditie, kracht of uw gewicht werken? Kom eens langs voor een gratis proefles bootcamp om aan uw doelen te werken. Voordat u van start gaat zorgen we er altijd voor dat we op de hoogte zijn van uw doelen, wat u allemaal wel en niet kan zodat we persoonlijker kunnen begeleiden. Elke dinsdag om 19:30 en zaterdag om 10:00 wordt er in een leuke groep getraind in het park de 2 heuvels. 

Wanneer u niet kunt hardlopen is dat geen probleem, de gehele training word er door de coach een lichte en een zware oefening gegeven waarbij u zelf kunt kiezen welk uitdagend genoeg is en haalbaar is, op deze manier kunt u ook zelf bepalen hoe de training er uit ziet.

Welke doelen heeft u?

 • Wilt u aan uw conditie werken?

 • Wilt u sterker worden?

 • Wilt u aan uw balans werken?

 • Wilt u misschien aan uw uithoudingsvermogen werken?

 • Of moeten er stiekem een paar kilo's af?

Hoe werkt het?

Onder begeleiding van een professionele coach starten we altijd bij de studio waar we gezamenlijk een warming up doen en vervolgens het park de 2 heuvels in gaan. Tijdens te training zorgen we er voor dat er geen 1 spier vergeten word, het zijn dus ideale "Full body workouts" op een leuke gezonde manier en voor elk niveau. Van te voren word er ook gevraagd naar blessures of andere dingen waar we rekening mee moeten houden zodat we u beter kunnen begeleiden. Ten aller tijden staat de techniek en kwaliteit van de oefeningen voorop en zorgen we er voor dat de persoonlijke begeleiding onze hoogste prioriteit heeft. 

Voor wie zijn de trainingen bedoeld?

Eigenlijk is iedereen welkom, voor ieder niveau bieden we een training aan waarbij je met een voldaan gevoel naar huis gaat door de verschillende niveaus van de oefeningen waar je uit kan kiezen.

Gratis proefles!

Weet u niet zeker of het bij u past en zou u graag een keer mee willen kijken wat de bootcamp precies is. Doe gerust een keer gratis mee en beslis daarna pas. We bieden verschillende mogelijkheden aan om bij de groepslessen mee te doen, zowel abonnementen als strippenkaarten (voor als u onregelmatig werkt). Daarnaast is het ook te combineren met het fit for life programma om aan al uw persoonlijke doelen te werken. Voor meer informatie over trainingen, prijzen of andere vragen kunt u uw gegevens hieronder achter laten en nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Heerlen

  Per 24 april kun je ook in Heerlen terecht bij PFN voor jouw eigen ...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in... Roosendaal!

  Per 2 april kun je ook in Roosendaal terecht bij PFN voor jouw eigen personal...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Rotterdam-Zuid


Triathlonstraat 17
3078 HX Rotterdam

06-41118221
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij trainer Bas. De voedingsschema’s gingen mij erg goed af. het thuis sporten was even plannen, maar ook dit ging snel goed. Ik genoot enorm van de trainingen met Bas. En trainen blijf ik ook zeker doen. Ik ben enorm trots op wat ik bereikt heb. En weet zeker dat ik deze levensstijl aan ga houden. De ‘Fit for Life’ style is echt op mijn lijf geschreven!"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intake gesprek bleek ook dat mijn bloeddruk veel te hoog was en mijn conditie niet al te best. Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt, mijn bloeddruk is goed en ik voel me 25!!!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en regelmatig eten. Dagelijks wat oefeningen en het belangrijkste; de overtuiging dat ook ik gezond kon leven. Het gevolg is dat ik nu 11 kilo lichter ben.Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb op een uitstekende manier geleerd om mezelf te coachen op moeilijke en lastige momenten! Een luisterend oor van een van de coaches heeft geholpen want in het totaal is er 45 kilo van mijn startgewicht af, mijn lichaamshouding is beter, mijn voeding zit helemaal goed en mijn algemene conditie past eindelijk weer bij iemand van mijn leeftijd! Toppers onwijs bedankt! Jullie hebben gelijk, het moet vanuit jezelf komen maar als ik jullie niet had gehad was ik nooit zo ver gekomen! Groetjes, Debbie"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coach kwam ik er ook achter dat ook mijn hartslag en bloeddruk niet goed waren. Mijn coach stelde me gerust en zei me dat ik vooruit moest kijken. Nu, een jaar later ben ik 25 kg afgevallen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Ik kan iedereen die het tijd vind om gezonder te gaan leven Personal Fitness Nederland van harte aanraden. Zet die eerste stap, de coaches van Personal Fitness Nederland slepen je er gegarandeerd doorheen!""

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voedingsplan mee naar huis om aan de slag te gaan. Nu een Jaar later ben ik 30 kilo afgevallen en heb mijn eet patroon geheel veranderd. Ik ben zeer trots en blij met het resultaat en krijg veel complimenten. Bedankt!""

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het programma vol te houden, als je er zelf maar in gelooft. En wanneer je er zelf in gelooft, dan kom je er wel!"

  Resi Pals (22)*