Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Training Rotterdam Noord-West

Heb jij jezelf week in week uit teleurgesteld? Omdat je wel wilde gaan sporten maar het er uiteindelijk niet van kwam? Vanwege tijdnood, motivatiegebrek of een andere ‘goede’ reden? Dan is het de hoogste tijd om een personal trainer in de arm te nemen. Een stok achter de deur, iemand met de nodige kennis en kunde die jou keer op keer uitdaagt het uiterste in jou naar boven te halen. Personal Fitness Rotterdam Noord-West biedt een team aan professionals die samen met jou jouw doelen uitstippelen en nog belangrijker, jouw doelen behalen! 

Transformeer naar jouw nieuwe ‘ik’

Bij Personal Fitness Rotterdam Noord-West werken we met het Fit for Life concept. Door aan de slag te gaan met de gouden combinatie van beweging, voeding en mental coaching verwezenlijk jij jouw doelen en transformeer jij naar een zelfverzekerd persoon. Iemand die sterk in zijn of haar schoenen staat en fit en vitaal door het leven gaat met een compleet vernieuwde levensstijl. Ons bewezen succesvolle concept liet honderden mensen transformeren naar een nieuwe ‘ik’. Dat wil jij toch ook?! 

100% genieten van het leven

Struggles als een te strakke broek, opzien tegen de vakantie omdat jij je onzeker voelt in je bikini of zwembroek en buitenadem zijn omdat je de trap naar boven bent gelopen zijn binnenkort voorgoed verleden tijd. Door voldoende te bewegen, gezond te eten en je mindset te veranderen bouw jij stapsgewijs aan een gezond en fit lichaam waardoor alle rompslomp waar je nu dagelijks mee te maken hebt naar de achtergrond verdwijnt.

Let’s do this, go for (f)it! 

Maak kennis met onze personal trainers en onze studio door hieronder eenmalig je contactgegevens achter te laten. Binnen 1 werkdag nemen wij telefonisch contact met je op om vrijblijvend een intakegesprek in te plannen.

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*