Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact Rotterdam Noord-West

De procedure gaat als volgt: we beginnen met een kenningsmakingsgesprek om meer te weten te komen over jou en jouw doelen. Vervolgens voeren we een gezondheidscheck uit om te kijken hoe het gesteld is met jouw conditie en lichamelijke gesteldheid. Met al deze gegevens in het achterhoofd stellen de personal trainers  samen met een voedingsdeskundige een op maat gemaakt plan van aanpak op inclusief voedingsschema. Dit is het startpunt van het traject, een goed begin is immers het halve werk. 

No excuses, just do it!

Met smoesjes en uitstelgedrag kom je nooit een stap verder. Het is tijd, de hoogste tijd, om de kans op een gezond, fit en vitaal leven nu met beide handen aan te pakken. Maak voor eens en voor altijd werkelijkheid van je dromen en doe hiervoor een beroep op de kennis en kunde van de professionals van Personal Fitness Rotterdam. Geen gemaar, ze staan voor je klaar! 

Bereikbaarheid Personal Fitness Rotterdam Noord-West

Je vindt onze studio door langs Het nieuwe golfpark Rotterdam te rijden,  ga vervolgens voor de Shell rechtsaf en dan de derde links.

Adres
Cairostraat 103
3047BB Rotterdam
 
Trainer: Jeroen Westerbeke
Epfn.noordwest@gmail.com
M: 06 -18 73 40 43
 
Tot snel in de studio.

Sportieve groet,
Jeroen Westerbeke

Tijdelijke actie: gratis proefweek Personal Fitness Rotterdam

Wij kunnen niet wachten om met jou en jouw doelen aan de slag te gaan. Het enige wat je nog tegenhoudt ben jijzelf. Vul hieronder je gegevens in en binnen één werkdag nemen wij telefonisch contact met je op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen. Wacht niet langer, zet vandaag nog de stap naar een nieuw leven! 

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*