Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen Rotterdam Noord-West

Wil jij afvallen, werken aan een mooi strak, gezond en vitaal lichaam en woon je in Rotterdam? Lees dan snel verder! Bij Personal Fitness Rotterdam Noord-West maken wij van deze droom werkelijkheid door aan de slag te gaan met het succesvolle Fit for Life concept van Personal Fitness Nederland. Wekelijks train je met een personal trainer, die jou keer op keer uitdaagt alles te geven. Je ontvangt op maat gemaakte voedingsschema’s opgesteld door een BGN-geregistreerd gewichtsconsulent en middels mental coaching veranderen we je mindset waardoor je voorgoed een andere levensstijl aanneemt.

Samen gezond kilo’s verliezen bij Personal Fitness Rotterdam

Bij Personal Fitness Rotterdam Noord-West bieden we je alles wat nodig is om blijvend gewicht te verliezen en je figuur weer helemaal in shape te brengen. Een team van professionele personal coaches zet zich in met maar één doel: de vooraf vastgestelde doelen realiseren. En dat hoeft zeker niet altijd maatje 38 te zijn. 

Ja, ik wil een paar maatjes minder 

Veel of weinig afvallen, plaatselijk afvallen op billen, buik en benen. Het kan allemaal! Maar voor het zover is plannen we graag een intakegesprek met je in waarin we kennis met elkaar maken en jouw doelen op papier zetten. Aan de hand van een gezondheidscheck stellen we een op maat gemaakt plan van aanpak op waarmee we zonder blessures in no-time steeds dichter bij jouw doelen komen.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*