Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact Personal Fitness Roosendaal

In onze ruime, professionele studio hangt een fijne sfeer om in alle rust te trainen. Geen massale opzet met rijen apparatuur maar een kleinschalige studio waar persoonlijke aandacht geen streven maar een garantie is.

Zet nu de stap richting een gezonder leven!

Wil jij eerst een kijkje komen nemen bij ons in de studio? Geen probleem. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden binnen onze studio. De mogelijkheden zijn eindeloos. Train jij het liefst een op een met een personal trainer, dan kan dat! Ga je liever aan de slag met een sportmaatje, dan is de duo training iets voor jou. Presteer jij beter onder groepsdruk, kies dan voor de groepstraining. Jij bepaald,wij draaien.

Stop wishing, start doing

De studio ligt centraal gelegen op het bedrijventerrein aan de vijfhuizenberg. In dezelfde straat als het tankstation Shell (voorheen Tamoil) en op hetzelfde terrein als Voets Assurantiën, Mediair zakelijke diensten, de Hypotheek company en Teazer Pilates. Zowel aan de voorkant als achterkant zijn gratis parkeerplaatsen aanwezig. De ingang van Personal Fitness Roosendaal is gelegen aan de achterkant van het pand (aan de kant waar je het terrein op rijdt). Ook per fiets zijn wij goed bereikbaar. De deur is altijd open!

Adres
Vijfhuizenberg 175 
4708 AJ Roosendaal

M: 06 18 60 82 81
E: maxime@personalfitnessnederland.nl

Tot snel in de studio.
 

Met sportieve groet, 
Maxime Trouwen

 

 

Profiteer van onze gratis proefweek!

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen. En onthoudt: excuses don’t burn calories. 

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*