Afvallen Roosendaal

Overgewicht heeft niet alleen invloed op je uiterlijk, het is een aandoening die allerlei gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Denk hierbij aan suikerziekte en hartkwalen. Minder beweging en een volle maag met energierijk eten zijn de veroorzaker van dit probleem. Wij helpen je graag om weer op een gezond gewicht te komen. Niet alleen voel jij je hierdoor fitter, ook heeft het een positief effect op je gezondheid én uiterlijk.
 

Fit voor het leven, niet voor even

Personal Fitness Roosendaal werkt met het bewezen Fit for Life programma. Dit programma combineert voeding en beweging met mental coaching. Wij geloven dat voldoende beweging en de juiste voeding de succesfactors zijn voor een gezond, fit en vitaal lichaam. Om geboekte resultaten te behouden creëren we een andere mindset tijdens diverse mental coaching sessies. Wekelijks train je met een professionele personal trainer in onze studio in Roosendaal enwordt je uitgedaagd om je grenzen op te zoeken en te overschrijden. Wekelijks plannen we een weegmoment in en aan de hand van je gewicht stellen we in overleg met een voedingsconsulent een persoonlijk voedingsadvies op.*
 

Geen smoesjes, go for (f)it!

Wondermiddeltjes om af te vallen bestaan niet. Het komt niet ‘aanwaaien’ je moet je er voor de volle 100% voor inzetten. Sporten onder begeleiding van een professional om een gezondere levensstijl te creëren, dát is de manier om resultaten te boeken. Vul nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.
 

  • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum