Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen Roosendaal

Overgewicht heeft niet alleen invloed op je uiterlijk, het is een aandoening die allerlei gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Denk hierbij aan suikerziekte en hartkwalen. Minder beweging en een volle maag met energierijk eten zijn de veroorzaker van dit probleem. Wij helpen je graag om weer op een gezond gewicht te komen. Niet alleen voel jij je hierdoor fitter, ook heeft het een positief effect op je gezondheid én uiterlijk.

Fit voor het leven, niet voor even

Personal Fitness Roosendaal werkt met het bewezen Fit for Life programma. Dit programma combineert voeding en beweging met mental coaching. Wij geloven dat voldoende beweging en de juiste voeding de succesfactors zijn voor een gezond, fit en vitaal lichaam. Om geboekte resultaten te behouden creëren we een andere mindset tijdens diverse mental coaching sessies. Wekelijks train je met een professionele personal trainer in onze studio in Roosendaal enwordt je uitgedaagd om je grenzen op te zoeken en te overschrijden. Wekelijks plannen we een weegmoment in en aan de hand van je gewicht stellen we in overleg met een voedingsconsulent een persoonlijk voedingsadvies op.*

Geen smoesjes, go for (f)it!

Wondermiddeltjes om af te vallen bestaan niet. Het komt niet ‘aanwaaien’ je moet je er voor de volle 100% voor inzetten. Sporten onder begeleiding van een professional om een gezondere levensstijl te creëren, dát is de manier om resultaten te boeken. Vul nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*