Afvallen Rijswijk

Gegarandeerd de kortste weg naar succes

Als je precies weet wat je wilt bereiken, maar niet goed weet hoe je dit kunt bereiken, kun je op ons rekenen. Door aan de slag te gaan met de ste

unpilaren voor succes: beweging, coaching en voeding, komt het behalen van jouw doelen razendsnel in beeld. Maar daar blijft het niet bij. In no-time vink je jouw doelen één voor één af en vindt jij je gelukkige zelf weer terug. Dit alles op een veilige en verantwoorde manier, waardoor jij jouw resultaten ook daadwerkelijk behoudt. 
 

Loop eens bij ons binnen

Wil je graag een kijkje komen nemen in onze studio of een praatje maken met onze personal trainers? Loop dan vrijblijvend eens bij ons binnen. Onder het genot van een kopje koffie leiden we je rond in de studio en vertellen we jou alles over ons Fit for Life concept. De studio is te bereiken per fiets of auto, er zijn voldoende parkeermogelijkheden. 
 

Let’s get started!

Wij willen graag samen met jou kijken naar wat jij wilt bereiken. De 70 kilo op de weegschaal? Het passen van maatje 38? Of fit genoeg zijn om samen met vrienden de halve marathon uit te rennen? Wij gaan ervoor! Jij ook? Schrijf je dan nu hier in voor een gratis proefweek. Wij bellen je binnen één werkdag terug. 

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum