Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Ridderkerk

In onze Lifestyle en Fitness studio kan jij in alle rust en privacy trainen onder professionele begeleiding. Je bent bij ons aan het juiste adres voor personal training, voedingsadvies, mental coaching en advies over thuis trainen. Ons lifestyle- en personal fitness programma zorgt ervoor dat jij je weer fit en gezond voelt. Wie wil dat nou niet?

Gegarandeerd fitter, slanker en gezonder*

Tijdens het Fit for Life programma ontwikkel je een fit lichaam, ga je gewicht verliezen en gaat je vetpercentage dalen. Maar dit gaat niet vanzelf. De combinatie van bewegen en gezonde voeding gaan ervoor zorgen dat jij dit op een verantwoordelijke gaat bereiken. Je leert wat een gezond voedingspatroon is, dat past bij jouw lichaam. Je gaat gezond eten, zodat je lichaam binnen krijgt wat het nodig heeft. Daarnaast train je met je personal training, maar is er ook tijd voor ontspanning om jouw lichaam te laten rusten. 

Werk aan de kwaliteit van jouw leven

Sporten moet je net zoals je werk, boodschappen doen, koken, de hond uitlaten of studeren in plannen. Het fijne is dat als je nu het formulier onderaan deze pagina invult wij de eerste afspraak in plannen. Laat sporten een onderdeel worden van je dagelijks leven en werk aan de kwaliteit van jouw leven. Tevens is de eerste week deze maand geheel gratis. Dus, als je het mij zou vragen komt er maar één antwoord in mij naar boven: gewoon doen!

Bereikbaarheid Personal Fitness Ridderkerk

Ben jij van plan snel langs te komen in onze studio in Ridderkerk? Iedereen is van harte welkom. Je kunt bij ons gratis parkeren rondom ons pand, maar je kan natuurlijk ook met de fiets komen. 

Adres
Voorzand 32
2984 BH Ridderkerk
 
Trainer: Remco Schol
E: remco.pfn@gmail.com
M:  06-28434823
 
Tot snel in de studio.
 
Een sportieve groet, 
Remco Schol

Gewoon doen!

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*