Personal Training Poeldijk

Net te veel vet rondom je buik en is hangen op de bank je favoriete bezigheid? Ben je daar helemaal klaar mee? Stap dan weer je actieve leven in en laat die slome ongezonde jij weer krachtig, sterk en vitaal worden. Wij helpen jou hier graag bij. We geven om je en luisteren naar jouw wensen. Wil je een zinnige tijdbesteding, werken aan je gezondheid en er weer strak uitzien? Verlies dan geen tijd en kom nu in actie. 

Teamwork

Je staat er nooit alleen voor. Vanaf dag 1 krijg je een eigen personal trainer en lifestylecoach. Dat is echt de remedie om jou op het goede spoor te krijgen. Uit ervaring weten wij dat vooral in het begin de motivatie soms nog eens onder in de sporttas zit. Jouw personal coach kan die altijd weer vinden en helpt jou door de moeilijke momenten heen. Bij personal fitness Poeldijk hebben we een antwoord op alle smoesjes, excuses en drempels die jou weerhouden om te worden wie je eigenlijk wilt zijn. 

Fit for life

Samen met je eigen personal coach kom je tot een realistisch en verantwoord doel. Vaak is dat afvallen in combinatie met spierontwikkeling. Wat jouw doel ook is, wij helpen je naar de eindstreep. Aan de hand van jouw doel werkt je personal trainer een stappenplan uit. Dan is het zaak om gezonde voeding en voldoende beweging te combineren, uiteraard helpt jouw personal trainer hierbij. Dankzij de drie punten: gezonde voeding, voldoende beweging en mental coaching bereik jij gegarandeerd jouw doel.* Zie het als een brug over een rivier. De drie pijlers zijn jouw steunpilaren. Voeding, beweging en een juiste mindset zijn een stevig fundament van de brug die jij gaat bouwen. En als deze af is, loop je over die brug naar jouw nieuwe gezonde, fitte leven.

Claim nu de gratis proefweek!

Wil jij eerst ondervinden of het Fit for Life-programma bij jou past? Geen probleem! Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen. Nu houdt jou echt niets meer tegen. Kom in actie!

  • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum