Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Training Poeldijk

Net te veel vet rondom je buik en is hangen op de bank je favoriete bezigheid? Ben je daar helemaal klaar mee? Stap dan weer je actieve leven in en laat die slome ongezonde jij weer krachtig, sterk en vitaal worden. Wij helpen jou hier graag bij. We geven om je en luisteren naar jouw wensen. Wil je een zinnige tijdbesteding, werken aan je gezondheid en er weer strak uitzien? Verlies dan geen tijd en kom nu in actie. 

Teamwork

Je staat er nooit alleen voor. Vanaf dag 1 krijg je een eigen personal trainer en lifestylecoach. Dat is echt de remedie om jou op het goede spoor te krijgen. Uit ervaring weten wij dat vooral in het begin de motivatie soms nog eens onder in de sporttas zit. Jouw personal coach kan die altijd weer vinden en helpt jou door de moeilijke momenten heen. Bij personal fitness Poeldijk hebben we een antwoord op alle smoesjes, excuses en drempels die jou weerhouden om te worden wie je eigenlijk wilt zijn. 

Fit for life

Samen met je eigen personal coach kom je tot een realistisch en verantwoord doel. Vaak is dat afvallen in combinatie met spierontwikkeling. Wat jouw doel ook is, wij helpen je naar de eindstreep. Aan de hand van jouw doel werkt je personal trainer een stappenplan uit. Dan is het zaak om gezonde voeding en voldoende beweging te combineren, uiteraard helpt jouw personal trainer hierbij. Dankzij de drie punten: gezonde voeding, voldoende beweging en mental coaching bereik jij gegarandeerd jouw doel.* Zie het als een brug over een rivier. De drie pijlers zijn jouw steunpilaren. Voeding, beweging en een juiste mindset zijn een stevig fundament van de brug die jij gaat bouwen. En als deze af is, loop je over die brug naar jouw nieuwe gezonde, fitte leven.

Claim nu de gratis proefweek!

Wil jij eerst ondervinden of het Fit for Life-programma bij jou past? Geen probleem! Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen. Nu houdt jou echt niets meer tegen. Kom in actie!

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Poeldijk


Nieuweweg 5
2685 AP Poeldijk

06-18183575
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)