CrossMax Fitness Poeldijk

Tijdens CrossMax Fitness doe je sportspecifieke oefeningen om de mobiliteit evenals het uithoudingsvermogen te vergroten. Afhankelijk van de sport die jij beoefent, stemt de trainer de oefeningen op jou af. Je traint met name met eigen lichaamsgewicht in kleine groepen. Ook ga je aan de slag met barbells, dumbbells en kettlebels. Dit zegt je nu misschien nog niet zoveel, maar na één training zijn het je fitnessbuddy’s geworden. Iedere les bestaat uit oefeningen waarbij duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen en springen aan bod komen. 

Iedere les, een compleet nieuwe uitdaging

Het doel van CrossMax Fitness is om ongeacht de leeftijd of fysieke gesteldheid zo snel mogelijk fit te worden. In tegenstelling tot de sportschool is CrossMax Fitness niet routinematig. Iedere les is het weer een compleet nieuwe uitdaging. De oefeningen wisselen waardoor je lichaam continu uitgedaagd wordt. Dit zorgt voor variatie waardoor verveling geen schijn van kans heeft. CrossMax Fitness is voor jong en oud. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt met sport aangezien er vele basisbewegingen terugkomen. Per les merk je dat je meer gewicht aan kunt. Je verrast jezelf met de progressie die je maakt.

Wij pushen je tot het uiterste

Vanaf de eerste les merk je dat jij je grenzen overschrijdt. Je wist niet dat je dit in je had. CrossMax Fitness pusht je om tot het uiterste te gaan, iedere keer weer. Je gaat gegarandeerd naar huis met het gevoel dat je echt iets hebt gedaan.

Ja, ik durf de uitdaging aan te gaan↓

Personal Fitness Poeldijk verzorgt lessen in CrossMax Fitness en daagt jou uit om een les mee te doen. Ben jij klaar om je grenzen op te zoeken en te verleggen? Neem dan contact op met onze studio voor meer informatie over lestijden en andere mogelijkheden. 

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum