Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

CrossMax Fitness Poeldijk

Tijdens CrossMax Fitness doe je sportspecifieke oefeningen om de mobiliteit evenals het uithoudingsvermogen te vergroten. Afhankelijk van de sport die jij beoefent, stemt de trainer de oefeningen op jou af. Je traint met name met eigen lichaamsgewicht in kleine groepen. Ook ga je aan de slag met barbells, dumbbells en kettlebels. Dit zegt je nu misschien nog niet zoveel, maar na één training zijn het je fitnessbuddy’s geworden. Iedere les bestaat uit oefeningen waarbij duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen en springen aan bod komen. 

Iedere les, een compleet nieuwe uitdaging

Het doel van CrossMax Fitness is om ongeacht de leeftijd of fysieke gesteldheid zo snel mogelijk fit te worden. In tegenstelling tot de sportschool is CrossMax Fitness niet routinematig. Iedere les is het weer een compleet nieuwe uitdaging. De oefeningen wisselen waardoor je lichaam continu uitgedaagd wordt. Dit zorgt voor variatie waardoor verveling geen schijn van kans heeft. CrossMax Fitness is voor jong en oud. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt met sport aangezien er vele basisbewegingen terugkomen. Per les merk je dat je meer gewicht aan kunt. Je verrast jezelf met de progressie die je maakt.

Wij pushen je tot het uiterste

Vanaf de eerste les merk je dat jij je grenzen overschrijdt. Je wist niet dat je dit in je had. CrossMax Fitness pusht je om tot het uiterste te gaan, iedere keer weer. Je gaat gegarandeerd naar huis met het gevoel dat je echt iets hebt gedaan.

Ja, ik durf de uitdaging aan te gaan↓

Personal Fitness Poeldijk verzorgt lessen in CrossMax Fitness en daagt jou uit om een les mee te doen. Ben jij klaar om je grenzen op te zoeken en te verleggen? Neem dan contact op met onze studio voor meer informatie over lestijden en andere mogelijkheden. 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*