Contact Personal Fitness Nederland - Poeldijk

Schrijf je nu in en begin aan een gezond leven. Na een introductie krijg je een rondleiding door de studio en ontmoet jij je personal trainer. Ga jij voor vetvermindering of voor meer spiermassa? Of allebei? Kom in contact met andere sportievelingen en ervaar wat een fit en krachtig leven met je doet. Met deze nieuwe levensstijl besef je dat je dit veel eerder had moeten doen. 

Act active

Actief zijn geeft energie. Positieve energie in je geest en ook in je lichaam. Ben jij een hardloper van nature, dan weet je het al. Een halfuurtje trimmen in de ochtend zorgt voor meer energie voor de rest van de dag. Jij krijgt met bewegen en actief bezig zijn het stofje endorfine in je lichaam, en dat geeft een goed en voldaan gevoel. Je voelt je niet alleen goed, het is ook gezond. Je lichaam is gebouwd om te bewegen en bij krachttraining krijg je ook meer spieren die je helpen een juiste houding te ontwikkelen. Je krijgt een rechte rug en je schouders staan weer in de juiste positie. Weg met die ingedoken houding. Actief doen is actief zijn en uitstralen. 

Kom langs!

Personal Fitness Nederland - Poeldijk is gevestigd op het kruispunt tussen Poeldijk, Monster, Naaldwijk en Den Haag, om de hoek van het voormalige Chinese restaurant. De studio ligt aan het rode fietspad, op het rijtje met Kwik-Fit en de Laminaat Gigant. De ingang bevindt zich bij de oranje vlag. Voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Adres
Nieuweweg 5
2685 AP Poeldijk

Coaches: Anouschka & Melangelo Prince
Eprince@personalfitnessnederland.nl
M: 06-18183575

Tot snel in de studio.

Sportieve groet,
Anouschka & Melangelo

Ja, ik wil een gratis proefweek↓

Go for (f)it! Vul onderstaand contactformulier in. Binnen een werkdag nemen wij contact met je op en ontvang je een gratis proefweek. Waar wacht je nog op?!

  • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Wil je meer van ons weten over Personal Fitness Nederland - Poeldijk? Bezoek dan onze Facebook- of Instagram pagina.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum