Afvallen Poeldijk

Afvallen is een kwestie van doorzettingsvermogen. Het komt allemaal uit jouw motivatie. Gelukkig kunnen wij jou daarbij helpen. De rollercoaster begint met een gesprek waarin we achterhalen wanneer jij de fout ingaat en wat je in die situatie kunt doen. Iedereen heeft zijn moeilijke momenten. Ben jij die persoon die geen nee kan zeggen tegen drop? Zijn de traktaties keer op keer te lekker om voorbij te laten gaan? Of staren die heerlijke snacks in de kantine jou keer op keer aan? Stuk voor stuk momenten die jij alleen kunt weerstaan als je een andere mindset aanneemt. Wij helpen jou een gezonde mindset te creëren waardoor jij voortaan gewoon nee zegt tegen de verleidingen. Begin met voldoende bewegen en gezonde voeding en neem jezelf niet langer in de maling. 

Sixpack 

Zie jij op jouw rug net te veel vet? Zijn jouw bovenbenen ook dikker geworden? En zijn jouw buikspieren niet langer zichtbaar? Dan wordt het hoog tijd om in te grijpen. Al dat vet is niet alleen een irritatiepunt voor jezelf, maar het is ook ongezond. Vooral het vet bij je buik en tussen je organen is slecht voor je gezondheid. Maak je lichaam weer schoon vanbinnen en geef het de ruimte om te functioneren. Bijkomend voordeel is dat jij na verloop van tijd vol trots jouw lichaam laat zien. Dat je niet meer voortdurend aan je truitje hoeft te trekken om te zorgen dat niemand jouw overtollige vet ziet. Klinkt dat niet heerlijk!

Fit past ook jou

Sporten en bewegen; wat je ook doet, het is belangrijk dat het bij je past. Heb je weinig tijd om te sporten? Dan kijken we waar we extra bewegen kunnen toepassen in je dagelijkse bezigheden. Samen met je personal trainer wordt er een sportprogramma op maat gemaakt. Gevarieerd en afgestemd op jouw persoonlijke doel. Verantwoord trainen is wat je bij ons kunt verwachten. Welke spiergroepen je traint is belangrijk om blessures te voorkomen. Wij helpen je om fit te worden, want fit past ook bij jou. 

Ben jij klaar voor een gezondere levensstijl, een andere mindset en een lichaam waar jij gelukkig en energieker van wordt? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

  • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum