Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen Poeldijk


Afvallen is een kwestie van doorzettingsvermogen. Het komt allemaal uit jouw motivatie. Gelukkig kunnen wij jou daarbij helpen. De rollercoaster begint met een gesprek waarin we achterhalen wanneer jij de fout ingaat en wat je in die situatie kunt doen. Iedereen heeft zijn moeilijke momenten. Ben jij die persoon die geen nee kan zeggen tegen drop? Zijn de traktaties keer op keer te lekker om voorbij te laten gaan? Of staren die heerlijke snacks in de kantine jou keer op keer aan? Stuk voor stuk momenten die jij alleen kunt weerstaan als je een andere mindset aanneemt. Wij helpen jou een gezonde mindset te creëren waardoor jij voortaan gewoon nee zegt tegen de verleidingen. Begin met voldoende bewegen en gezonde voeding en neem jezelf niet langer in de maling. 

Sixpack 

Zie jij op jouw rug net te veel vet? Zijn jouw bovenbenen ook dikker geworden? En zijn jouw buikspieren niet langer zichtbaar? Dan wordt het hoog tijd om in te grijpen. Al dat vet is niet alleen een irritatiepunt voor jezelf, maar het is ook ongezond. Vooral het vet bij je buik en tussen je organen is slecht voor je gezondheid. Maak je lichaam weer schoon vanbinnen en geef het de ruimte om te functioneren. Bijkomend voordeel is dat jij na verloop van tijd vol trots jouw lichaam laat zien. Dat je niet meer voortdurend aan je truitje hoeft te trekken om te zorgen dat niemand jouw overtollige vet ziet. Klinkt dat niet heerlijk!

Fit past ook jou

Sporten en bewegen; wat je ook doet, het is belangrijk dat het bij je past. Heb je weinig tijd om te sporten? Dan kijken we waar we extra bewegen kunnen toepassen in je dagelijkse bezigheden. Samen met je personal trainer wordt er een sportprogramma op maat gemaakt. Gevarieerd en afgestemd op jouw persoonlijke doel. Verantwoord trainen is wat je bij ons kunt verwachten. Welke spiergroepen je traint is belangrijk om blessures te voorkomen. Wij helpen je om fit te worden, want fit past ook bij jou. 

Ben jij klaar voor een gezondere levensstijl, een andere mindset en een lichaam waar jij gelukkig en energieker van wordt? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Poeldijk


Nieuweweg 5
2685 AP Poeldijk

06-18183575
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)