Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Heerlen

  Per 24 april kun je ook in Heerlen terecht bij PFN voor jouw eigen ...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in... Roosendaal!

  Per 2 april kun je ook in Roosendaal terecht bij PFN voor jouw eigen personal...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Training Poeldijk

Net te veel vet rondom je buik en is hangen op de bank je favoriete bezigheid? Ben je daar helemaal klaar mee? Stap dan weer je actieve leven in en laat die slome ongezonde jij weer krachtig, sterk en vitaal worden. Wij helpen jou hier graag bij. We geven om je en luisteren naar jouw wensen. Wil je een zinnige tijdbesteding, werken aan je gezondheid en er weer strak uitzien? Verlies dan geen tijd en kom nu in actie. 

Teamwork

Je staat er nooit alleen voor. Vanaf dag 1 krijg je een eigen personal trainer en lifestylecoach. Dat is echt de remedie om jou op het goede spoor te krijgen. Uit ervaring weten wij dat vooral in het begin de motivatie soms nog eens onder in de sporttas zit. Jouw personal coach kan die altijd weer vinden en helpt jou door de moeilijke momenten heen. Bij personal fitness Poeldijk hebben we een antwoord op alle smoesjes, excuses en drempels die jou weerhouden om te worden wie je eigenlijk wilt zijn. 

Fit for life

Samen met je eigen personal coach kom je tot een realistisch en verantwoord doel. Vaak is dat afvallen in combinatie met spierontwikkeling. Wat jouw doel ook is, wij helpen je naar de eindstreep. Aan de hand van jouw doel werkt je personal trainer een stappenplan uit. Dan is het zaak om gezonde voeding en voldoende beweging te combineren, uiteraard helpt jouw personal trainer hierbij. Dankzij de drie punten: gezonde voeding, voldoende beweging en mental coaching bereik jij gegarandeerd jouw doel.* Zie het als een brug over een rivier. De drie pijlers zijn jouw steunpilaren. Voeding, beweging en een juiste mindset zijn een stevig fundament van de brug die jij gaat bouwen. En als deze af is, loop je over die brug naar jouw nieuwe gezonde, fitte leven.

Claim nu de gratis proefweek!

Wil jij eerst ondervinden of het Fit for Life-programma bij jou past? Geen probleem! Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen. Nu houdt jou echt niets meer tegen. Kom in actie!

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Heerlen

  Per 24 april kun je ook in Heerlen terecht bij PFN voor jouw eigen ...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in... Roosendaal!

  Per 2 april kun je ook in Roosendaal terecht bij PFN voor jouw eigen personal...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij trainer Bas. De voedingsschema’s gingen mij erg goed af. het thuis sporten was even plannen, maar ook dit ging snel goed. Ik genoot enorm van de trainingen met Bas. En trainen blijf ik ook zeker doen. Ik ben enorm trots op wat ik bereikt heb. En weet zeker dat ik deze levensstijl aan ga houden. De ‘Fit for Life’ style is echt op mijn lijf geschreven!"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intake gesprek bleek ook dat mijn bloeddruk veel te hoog was en mijn conditie niet al te best. Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt, mijn bloeddruk is goed en ik voel me 25!!!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en regelmatig eten. Dagelijks wat oefeningen en het belangrijkste; de overtuiging dat ook ik gezond kon leven. Het gevolg is dat ik nu 11 kilo lichter ben.Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb op een uitstekende manier geleerd om mezelf te coachen op moeilijke en lastige momenten! Een luisterend oor van een van de coaches heeft geholpen want in het totaal is er 45 kilo van mijn startgewicht af, mijn lichaamshouding is beter, mijn voeding zit helemaal goed en mijn algemene conditie past eindelijk weer bij iemand van mijn leeftijd! Toppers onwijs bedankt! Jullie hebben gelijk, het moet vanuit jezelf komen maar als ik jullie niet had gehad was ik nooit zo ver gekomen! Groetjes, Debbie"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coach kwam ik er ook achter dat ook mijn hartslag en bloeddruk niet goed waren. Mijn coach stelde me gerust en zei me dat ik vooruit moest kijken. Nu, een jaar later ben ik 25 kg afgevallen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Ik kan iedereen die het tijd vind om gezonder te gaan leven Personal Fitness Nederland van harte aanraden. Zet die eerste stap, de coaches van Personal Fitness Nederland slepen je er gegarandeerd doorheen!""

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voedingsplan mee naar huis om aan de slag te gaan. Nu een Jaar later ben ik 30 kilo afgevallen en heb mijn eet patroon geheel veranderd. Ik ben zeer trots en blij met het resultaat en krijg veel complimenten. Bedankt!""

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het programma vol te houden, als je er zelf maar in gelooft. En wanneer je er zelf in gelooft, dan kom je er wel!"

  Resi Pals (22)*