Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Heerlen

  Per 24 april kun je ook in Heerlen terecht bij PFN voor jouw eigen ...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in... Roosendaal!

  Per 2 april kun je ook in Roosendaal terecht bij PFN voor jouw eigen personal...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen Poeldijk


Afvallen is een kwestie van doorzettingsvermogen. Het komt allemaal uit jouw motivatie. Gelukkig kunnen wij jou daarbij helpen. De rollercoaster begint met een gesprek waarin we achterhalen wanneer jij de fout ingaat en wat je in die situatie kunt doen. Iedereen heeft zijn moeilijke momenten. Ben jij die persoon die geen nee kan zeggen tegen drop? Zijn de traktaties keer op keer te lekker om voorbij te laten gaan? Of staren die heerlijke snacks in de kantine jou keer op keer aan? Stuk voor stuk momenten die jij alleen kunt weerstaan als je een andere mindset aanneemt. Wij helpen jou een gezonde mindset te creëren waardoor jij voortaan gewoon nee zegt tegen de verleidingen. Begin met voldoende bewegen en gezonde voeding en neem jezelf niet langer in de maling. 

Sixpack 

Zie jij op jouw rug net te veel vet? Zijn jouw bovenbenen ook dikker geworden? En zijn jouw buikspieren niet langer zichtbaar? Dan wordt het hoog tijd om in te grijpen. Al dat vet is niet alleen een irritatiepunt voor jezelf, maar het is ook ongezond. Vooral het vet bij je buik en tussen je organen is slecht voor je gezondheid. Maak je lichaam weer schoon vanbinnen en geef het de ruimte om te functioneren. Bijkomend voordeel is dat jij na verloop van tijd vol trots jouw lichaam laat zien. Dat je niet meer voortdurend aan je truitje hoeft te trekken om te zorgen dat niemand jouw overtollige vet ziet. Klinkt dat niet heerlijk!

Fit past ook jou

Sporten en bewegen; wat je ook doet, het is belangrijk dat het bij je past. Heb je weinig tijd om te sporten? Dan kijken we waar we extra bewegen kunnen toepassen in je dagelijkse bezigheden. Samen met je personal trainer wordt er een sportprogramma op maat gemaakt. Gevarieerd en afgestemd op jouw persoonlijke doel. Verantwoord trainen is wat je bij ons kunt verwachten. Welke spiergroepen je traint is belangrijk om blessures te voorkomen. Wij helpen je om fit te worden, want fit past ook bij jou. 

Ben jij klaar voor een gezondere levensstijl, een andere mindset en een lichaam waar jij gelukkig en energieker van wordt? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Heerlen

  Per 24 april kun je ook in Heerlen terecht bij PFN voor jouw eigen ...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in... Roosendaal!

  Per 2 april kun je ook in Roosendaal terecht bij PFN voor jouw eigen personal...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij trainer Bas. De voedingsschema’s gingen mij erg goed af. het thuis sporten was even plannen, maar ook dit ging snel goed. Ik genoot enorm van de trainingen met Bas. En trainen blijf ik ook zeker doen. Ik ben enorm trots op wat ik bereikt heb. En weet zeker dat ik deze levensstijl aan ga houden. De ‘Fit for Life’ style is echt op mijn lijf geschreven!"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intake gesprek bleek ook dat mijn bloeddruk veel te hoog was en mijn conditie niet al te best. Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt, mijn bloeddruk is goed en ik voel me 25!!!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en regelmatig eten. Dagelijks wat oefeningen en het belangrijkste; de overtuiging dat ook ik gezond kon leven. Het gevolg is dat ik nu 11 kilo lichter ben.Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb op een uitstekende manier geleerd om mezelf te coachen op moeilijke en lastige momenten! Een luisterend oor van een van de coaches heeft geholpen want in het totaal is er 45 kilo van mijn startgewicht af, mijn lichaamshouding is beter, mijn voeding zit helemaal goed en mijn algemene conditie past eindelijk weer bij iemand van mijn leeftijd! Toppers onwijs bedankt! Jullie hebben gelijk, het moet vanuit jezelf komen maar als ik jullie niet had gehad was ik nooit zo ver gekomen! Groetjes, Debbie"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coach kwam ik er ook achter dat ook mijn hartslag en bloeddruk niet goed waren. Mijn coach stelde me gerust en zei me dat ik vooruit moest kijken. Nu, een jaar later ben ik 25 kg afgevallen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Ik kan iedereen die het tijd vind om gezonder te gaan leven Personal Fitness Nederland van harte aanraden. Zet die eerste stap, de coaches van Personal Fitness Nederland slepen je er gegarandeerd doorheen!""

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voedingsplan mee naar huis om aan de slag te gaan. Nu een Jaar later ben ik 30 kilo afgevallen en heb mijn eet patroon geheel veranderd. Ik ben zeer trots en blij met het resultaat en krijg veel complimenten. Bedankt!""

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het programma vol te houden, als je er zelf maar in gelooft. En wanneer je er zelf in gelooft, dan kom je er wel!"

  Resi Pals (22)*