Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Training Eindhoven Zuid

Voel jij je soms futloos en moe? En wil jij na een dag werken niet doodmoe op de bank ploffen maar nog energie voor tien hebben? Personal Fitness Eindhoven Zuid helpt jou om het hele jaar door fit te zijn en lekker in je vel te zitten. Waar personal training vroeger een luxe optie was voor filmsterren en bekende personen, is het nu ook beschikbaar voor jou! Niet alleen begeleiden onze personal trainers je bij het halen van je streefgewicht, ook zorgen we ervoor dat je dit in de toekomst op peil houdt en gaan we samen aan de slag om je huidige conditie en kracht te verbeteren.

We beginnen met een persoonlijk gesprek...

Allereerst gaan we samen rond de tafel zitten om jouw doelen vast te leggen. Aan de hand van je huidige gezondheid, je beweging- en voedingspatroon en jouw persoonlijke doelstellingen stellen we samen een op maat gemaakt plan op. Met dit plan weten onze personal trainers precies hoe ze jou stap voor stap moeten begeleiden om jouw doelen te realiseren. 

... en eindigen met een gezonde levensstijl

Ben jij benieuwd wat wij jou allemaal kunnen bieden? Probeer dan een gratis proefweek. Na het invullen van onderstaand formulier heb jij al de eerste stap gezet naar een gezonde levensstijl. Binnen één werkdag krijg jij een telefoontje van een van onze personal trainers om een afspraak te maken. Go for it!

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*