Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact Personal Fitness Eindhoven Zuid

Onze studio is te voet, met de fiets en zelfs op skeelers te bereiken. Ook hebben we parkeerplaatsen voor als je wat verder weg woont en de auto de beste optie is. Ben je benieuwd naar onze studio? Je bent altijd van harte welkom! Onder het genot van een kopje koffie of thee geven we jou graag een rondleiding. Wil je direct aan de slag met jouw doelstellingen? We gaan graag samen rond de tafel om deze op te stellen en ook maken we een analyse om de huidige conditie van jouw lichaam vast te stellen. Bovendien kan jij al je vragen kwijt bij onze personal trainers, want het draait tenslotte allemaal om jou. Stel ze dus gerust het hemd van het lijf!

Samen sta je sterk

Kom samen met een vriend(in), broer of zus, buurman of buurvrouw naar onze studio. Bij Personal Fitness Eindhoven Zuid voorkomen wij dat die ene fitnessbuddy het vaste sportmoment weer afzegt. Door samen te beginnen aan het Fit for Life programma, kan je elkaar motiveren om het maximale eruit te halen. 

Adres
Aalsterweg 24
5615 CG Eindhoven

Trainer: Lars Meijer & Teun van der Laar
M: 06 - 33 23 33 11 / 06 - 30 77 55 42
E: personalfitnesseindhovenzuid@gmail.com 

Hopelijk tot snel bij ons in de studio.

Sportieve groet, 

Lars Meijer
Teun van de Laar

Spierpijn voor even, fit voor het leven 

Bewijs jezelf dat ook jij het kan. Vanaf nu zijn er geen excuses meer, stap uit je comfortzone en haal het maximale uit jezelf. Laat het niet bij een gedachte zitten maar onderneem actie. Vul het onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*