Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen Eindhoven Zuid

Iedere verjaardag komt dit onderwerp wel weer voorbij, ook het internet explodeert van experts die zogenaamd weten welke strategieën goed werken. Afvallen, het is bijna een trend geworden. Maar wat is het verschil tussen wat allerlei websites beweren en de gedachtegang van Personal Fitness Nederland? Wij geloven niet in poedertjes, tovershakes en pillen maar zorgen ervoor dat jij op een gezonde manier jouw streefgewicht behaalt. Met de combinatie van voeding beweging en mental coaching maken wij samen een plan waardoor jij resultaat gaat zien en dit ook behoudt. 

Ons succesvolle Fit For Life programma

Met ons succesvolle Fit for Life programma combineren we de pijlers beweging, voeding en mental coaching om jouw doelstellingen te behalen. Wekelijks train je met jouw personal trainer in de studio in Eindhoven Zuid. Je leert continu nieuwe oefeningen en daarbij daagt de coach je uit om telkens grenzen te verleggen en tot het gaatje te gaan. Voor de echte doorzetters hebben we een persoonlijke fitness set waardoor je de oefeningen ook gemakkelijk in jouw woonkamer uitvoert. Tevens leer je tijdens dit programma van alles over gezonde voeding. Met een persoonlijk voedingsadvies leer jij wat goed is voor jouw lichaam. 

Claim nu jouw gratis proefweek!

Onze gecertificeerde personal trainers weten waar ze het over hebben. Zij delen hun kennis ook graag met jou. Vul onderstaand formulier in en claim een gratis proefweek bij onze studio. Je wordt binnen één werkdag gebeld door een van onze personal trainers om samen een afspraak te plannen.

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*