Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Heerlen

  Per 24 april kun je ook in Heerlen terecht bij PFN voor jouw eigen ...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in... Roosendaal!

  Per 2 april kun je ook in Roosendaal terecht bij PFN voor jouw eigen personal...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact Oss

In onze studio sta je er nooit alleen voor. Jouw personal trainer is een professional op het gebied van voeding en beweging, maar zorgt ook voor dat extra beetje motivatie. In onze kleinschalige studio hangt een leuke sfeer en dat zorgt ervoor dat je niet met tegenzin gaat sporten.

Maatje meer en maatje minder

Jouw persoonlijke begeleider wordt jouw nieuwe maatje. Je bespreekt waar je naartoe wilt werken en samen gaan jullie aan de slag. Zo krijg je een maatje meer in je leven en werk je aan een maatje minder. Want afvallen is een van de zichtbare gevolgen. Jouw riem wordt in een mum van tijd te groot en vol trots kun jij je nieuwe outfit in de paskamerspiegel gaan bewonderen.

Do it your way

Wacht niet langer met inschrijven. Bel ons meteen voor een afspraak. Of kom geheel vrijblijvend even binnenwandelen. Wil je liever samen met iemand langskomen? Geen probleem. Eerst even een keer komen kijken kan altijd. Ben je niet zo van krachttraining met gewichten of vind je cardio maar niets? Vermijd je spiegels of heb je geen zin in sportscholen? Ook dan kunnen we iets voor je betekenen. Bewegen en krachttraining kan op zoveel meer manieren. We zoeken gewoon naar de manier die het best bij jou past. Ook een gezond dieet is haalbaar en passend bij jouw karakter. We kiezen samen voor een eetpatroon dat past bij jouw dagelijkse leven. Laat ons weten wat bij jou werkt en wat niet. Iedereen heeft zijn eigen manier en jij doet het your way.

 • * velden zijn verplicht.

Bij onze studio is voldoende (gratis) parkeergelegenheid en ook voor jouw tweewieler is er ruimte genoeg. Zien we jou snel bij Personal Fitness Oss?

Adres
Smalstraat 3
5341 TW Oss

Trainer: Jeffry Peels
M: 06-52 78 88 76
E: oss.pfn@gmail.com

Tot snel in de studio.

Sportieve groet, 
Jeffry Peels 

 

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Heerlen

  Per 24 april kun je ook in Heerlen terecht bij PFN voor jouw eigen ...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in... Roosendaal!

  Per 2 april kun je ook in Roosendaal terecht bij PFN voor jouw eigen personal...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij trainer Bas. De voedingsschema’s gingen mij erg goed af. het thuis sporten was even plannen, maar ook dit ging snel goed. Ik genoot enorm van de trainingen met Bas. En trainen blijf ik ook zeker doen. Ik ben enorm trots op wat ik bereikt heb. En weet zeker dat ik deze levensstijl aan ga houden. De ‘Fit for Life’ style is echt op mijn lijf geschreven!"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intake gesprek bleek ook dat mijn bloeddruk veel te hoog was en mijn conditie niet al te best. Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt, mijn bloeddruk is goed en ik voel me 25!!!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en regelmatig eten. Dagelijks wat oefeningen en het belangrijkste; de overtuiging dat ook ik gezond kon leven. Het gevolg is dat ik nu 11 kilo lichter ben.Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb op een uitstekende manier geleerd om mezelf te coachen op moeilijke en lastige momenten! Een luisterend oor van een van de coaches heeft geholpen want in het totaal is er 45 kilo van mijn startgewicht af, mijn lichaamshouding is beter, mijn voeding zit helemaal goed en mijn algemene conditie past eindelijk weer bij iemand van mijn leeftijd! Toppers onwijs bedankt! Jullie hebben gelijk, het moet vanuit jezelf komen maar als ik jullie niet had gehad was ik nooit zo ver gekomen! Groetjes, Debbie"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coach kwam ik er ook achter dat ook mijn hartslag en bloeddruk niet goed waren. Mijn coach stelde me gerust en zei me dat ik vooruit moest kijken. Nu, een jaar later ben ik 25 kg afgevallen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Ik kan iedereen die het tijd vind om gezonder te gaan leven Personal Fitness Nederland van harte aanraden. Zet die eerste stap, de coaches van Personal Fitness Nederland slepen je er gegarandeerd doorheen!""

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voedingsplan mee naar huis om aan de slag te gaan. Nu een Jaar later ben ik 30 kilo afgevallen en heb mijn eet patroon geheel veranderd. Ik ben zeer trots en blij met het resultaat en krijg veel complimenten. Bedankt!""

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het programma vol te houden, als je er zelf maar in gelooft. En wanneer je er zelf in gelooft, dan kom je er wel!"

  Resi Pals (22)*