Afvallen Oss

Wat zou jij willen verbeteren aan jezelf? Ben je niet tevreden met je huidige gewicht? Ben je van plan om 10, 20 of meer kilo’s kwijt te raken of hoop je meer spiermassa te ontwikkelen? Voor iedereen is een persoonlijk doel te behalen. Onze personal coach gaat met je in gesprek om jouw uiteindelijke doel te achterhalen en zo een op maat gemaakt plan van aanpak te ontwikkelen.

Overtollig vet lozen

Overtollig vet op je rug, buik, bovenbenen en andere plekken zorgen vaak voor irritatie. Gevaarlijk is het trouwens ook. Want wat jij ziet in de spiegel, daar moeten je hart- en bloedvaten dag in dag uit mee dealen. Gezond is het in ieder geval niet. Kom daarom in actie. Gooi te veel vet overboord en zet koers naar een gezonder leven.

Jouw doelen samen verwezenlijken

Alle mitsen en maren om niet te starten met afvallen hebben we al gehoord. Denk je dat het jou niet meer lukt om af te vallen omdat je al zoveel diëten hebt geprobeerd en het dit keer ook niet gaat lukken? Dat je toch dikker wordt als je weer gaat eten na het lijnen of dat het genetisch bepaald is en het nou eenmaal iets is wat in jouw familie voorkomt? Welke beren je ook op de weg ziet, we hebben met het Fit For Life-programma al talloze keren bewezen dat het wel kan. Samen met een personal coach gaan we die zwaarmoedige gedachten verbannen en zorgen voor een gemotiveerde en positieve mindset.

  • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland biedt geen garanties op een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum