Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen Oss

Wat zou jij willen verbeteren aan jezelf? Ben je niet tevreden met je huidige gewicht? Ben je van plan om 10, 20 of meer kilo’s kwijt te raken of hoop je meer spiermassa te ontwikkelen? Voor iedereen is een persoonlijk doel te behalen. Onze personal coach gaat met je in gesprek om jouw uiteindelijke doel te achterhalen en zo een op maat gemaakt plan van aanpak te ontwikkelen.

Overtollig vet lozen

Overtollig vet op je rug, buik, bovenbenen en andere plekken zorgen vaak voor irritatie. Gevaarlijk is het trouwens ook. Want wat jij ziet in de spiegel, daar moeten je hart- en bloedvaten dag in dag uit mee dealen. Gezond is het in ieder geval niet. Kom daarom in actie. Gooi te veel vet overboord en zet koers naar een gezonder leven.

Jouw doelen samen verwezenlijken

Alle mitsen en maren om niet te starten met afvallen hebben we al gehoord. Denk je dat het jou niet meer lukt om af te vallen omdat je al zoveel diëten hebt geprobeerd en het dit keer ook niet gaat lukken? Dat je toch dikker wordt als je weer gaat eten na het lijnen of dat het genetisch bepaald is en het nou eenmaal iets is wat in jouw familie voorkomt? Welke beren je ook op de weg ziet, we hebben met het Fit For Life-programma al talloze keren bewezen dat het wel kan. Samen met een personal coach gaan we die zwaarmoedige gedachten verbannen en zorgen voor een gemotiveerde en positieve mindset.

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland biedt geen garanties op een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*