Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Oss

In onze studio sta je er nooit alleen voor. Jouw personal trainer is een professional op het gebied van voeding en beweging, maar zorgt ook voor dat extra beetje motivatie. In onze kleinschalige studio hangt een leuke sfeer en dat zorgt ervoor dat je niet met tegenzin gaat sporten.

Maatje meer en maatje minder

Jouw persoonlijke begeleider wordt jouw nieuwe maatje. Je bespreekt waar je naartoe wilt werken en samen gaan jullie aan de slag. Zo krijg je een maatje meer in je leven en werk je aan een maatje minder. Want afvallen is een van de zichtbare gevolgen. Jouw riem wordt in een mum van tijd te groot en vol trots kun jij je nieuwe outfit in de paskamerspiegel gaan bewonderen.

Do it your way

Wacht niet langer met inschrijven. Bel ons meteen voor een afspraak. Of kom geheel vrijblijvend even binnenwandelen. Wil je liever samen met iemand langskomen? Geen probleem. Eerst even een keer komen kijken kan altijd. Ben je niet zo van krachttraining met gewichten of vind je cardio maar niets? Vermijd je spiegels of heb je geen zin in sportscholen? Ook dan kunnen we iets voor je betekenen. Bewegen en krachttraining kan op zoveel meer manieren. We zoeken gewoon naar de manier die het best bij jou past. Ook een gezond dieet is haalbaar en passend bij jouw karakter. We kiezen samen voor een eetpatroon dat past bij jouw dagelijkse leven. Laat ons weten wat bij jou werkt en wat niet. Iedereen heeft zijn eigen manier en jij doet het your way.

 • * velden zijn verplicht.

Bij onze studio is voldoende (gratis) parkeergelegenheid en ook voor jouw tweewieler is er ruimte genoeg. Zien we jou snel bij Personal Fitness Oss?

Adres
Smalstraat 3
5341 TW Oss

Trainer: Jeffry Peels
M: 06-52 78 88 76
E: oss.pfn@gmail.com

Tot snel in de studio.

Sportieve groet, 
Jeffry Peels

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*