Oss

In onze studio sta je er nooit alleen voor. Jouw personal trainer is een professional op het gebied van voeding en beweging, maar zorgt ook voor dat extra beetje motivatie. In onze kleinschalige studio hangt een leuke sfeer en dat zorgt ervoor dat je niet met tegenzin gaat sporten.

Maatje meer en maatje minder

Jouw persoonlijke begeleider wordt jouw nieuwe maatje. Je bespreekt waar je naartoe wilt werken en samen gaan jullie aan de slag. Zo krijg je een maatje meer in je leven en werk je aan een maatje minder. Want afvallen is een van de zichtbare gevolgen. Jouw riem wordt in een mum van tijd te groot en vol trots kun jij je nieuwe outfit in de paskamerspiegel gaan bewonderen.

Bij onze studio is voldoende (gratis) parkeergelegenheid en ook voor jouw tweewieler is er ruimte genoeg. Zien we jou snel bij Personal Fitness Oss?

Adres
Smalstraat 3
5341 TW Oss

Coach: Maarten Merx
M: 0643146684
E: oss@personalfitnessnederland.nl

Tot snel in de studio.

Sportieve groet, 
Jeffry Peels

Do it your way

Wacht niet langer met inschrijven. Bel ons meteen voor een afspraak. Of kom geheel vrijblijvend even binnenwandelen. Wil je liever samen met iemand langskomen? Geen probleem. Eerst even een keer komen kijken kan altijd. Ben je niet zo van krachttraining met gewichten of vind je cardio maar niets? Vermijd je spiegels of heb je geen zin in sportscholen? Ook dan kunnen we iets voor je betekenen. Bewegen en krachttraining kan op zoveel meer manieren. We zoeken gewoon naar de manier die het best bij jou past. Ook een gezond dieet is haalbaar en passend bij jouw karakter. We kiezen samen voor een eetpatroon dat past bij jouw dagelijkse leven. Laat ons weten wat bij jou werkt en wat niet. Iedereen heeft zijn eigen manier en jij doet het your way.

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Martijn

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Nancy

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Albert-Jan

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben drie jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum