Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact Personal Fitness Houten

Het aantal mensen dat traint met een personal trainer groeit razendsnel. Daar waar in Nederland tot een aantal jaar geleden met name bekende Nederlanders een personal trainer hadden, zijn er tegenwoordig veel meer mensen die hiervoor kiezen. Waarom, dat moge duidelijk zijn. Het kost weinig tijd, je krijgt 100% persoonlijke aandacht en behaalt je doelen op een verantwoorde manier zijn slechts enkele voorbeelden van de vele voordelen die personal training met zich meebrengt.

Kom eens vrijblijvend langs in onze studio

Onze studio is zowel per fiets als met de auto goed bereikbaar. Rijd vanaf de Rondweg de Veste op en ga bij de tweede hoofdweg links. Fietsers volgen het Imkerspad richting de Veste en slaan bij de Bergveste linksaf. Wip vrijblijvend eens binnen en maak kennis met onze personal trainers die je met liefde en plezier rondleiden door de studio en voorzien van meer informatie.

Adres
Bergveste 2
3992 DE Houten

Trainer: Michael Aarts
E: houten@personalfitnessnederland.nl
M: 06 13 93 86 35
 
Tot snel in de studio.

Sportieve groet,
Michael Aarts

Tijdelijke actie: gratis proefweek Personal Fitness Houten

Zet vandaag nog die stap naar een nieuw leven. Vul onderstaand contactformulier in en binnen één werkdag nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen.

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*