Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen Houten

‘Snel afvallen’, ‘makkelijk afvallen’, ‘een wondermiddeltje tegen overtollige kilo’s’ ... Het klinkt allemaal te mooi om waar te zijn. En geloof ons, dat is het ook. Om een duurzaam resultaat te genereren, is het niet van belang om zo snel mogelijk gewicht te verliezen. De kunst zit ’m in het geleidelijk aanpassen van je levensstijl waardoor jij jezelf de tijd gunt om te wennen aan jouw ’nieuwe ik’. Ons professionele team begeleidt je hierin.

Are you ready? Let’s work out!

Onder leiding van een gekwalificeerde personal trainer ga jij aan de slag met zowel je fysieke als je mentale gezondheid. De op maat gemaakte trainingen pakken jouw probleemzones genadeloos aan waardoor je effectiever traint en onderaan de streep tijd bespaart. Naast de trainingen ontvang je van een BGN-gewichtsconsulent advies over gezonde voeding en op maat gemaakte voedingsschema’s. Om te voorkomen dat je voortijdig gedemotiveerd afhaakt, plannen we diverse mental coaching-sessies met je in. De juiste mindset is immers van cruciaal belang. 

Jij kunt dit, go for (f)it

Onze studio bestaat niet uit rijen cardio apparaten. Een afwisselend parcours en verschillende circuittrainingen zorgen ervoor dat jij elke les weer verrast wordt en het uiterste uit jezelf naar boven haalt. Wil jij een goed beeld krijgen van wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan nu onderstaand contactformulier in. Binnen één werkdag nemen wij contact met je op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen. Let op: wacht niet te lang, de proefweek is nu tijdelijk geheel gratis. Ga ervoor!

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*