Contact Personal Fitness Nederland - Hoorn

Contact Personal Fitness Nederland - Hoorn

Onze personal coaches staan te popelen om met jou aan de slag te gaan. Barst jij van de motivatie om je huidige levensstijl in te ruilen voor een gezondere versie? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. De drie pijlers van het Fit for Life-programma zijn de leidraad van het proces. Onder het mom van ‘één team, één taak’ gaan jij en jouw personal trainer samen de strijd aan. Ben jij er klaar voor!?

Klaar voor de start, áf

In de studio’s waar je in alle privacy kunt trainen, hangt een fijne sfeer waar jij als individu of in groepsverband heerlijk kunt trainen. Zo ook bij Personal Fitness Nederland - Hoorn. Ruim duizenden mensen gingen jou al voor en behaalden hun gewenste doelen. Zij gaan gelukkiger dan ooit tevoren door het leven. Gun jezelf ook deze kans en zet vandaag nog de stap naar een fit en gezond leven. 

Kom langs in onze studio

In Hoorn beschikken wij over een eigen studio waar in alle privacy getraind kan worden. Deze studio is gelegen aan de Oude Veiling 70F.  Je komt met de auto vanaf de Westfrisiaweg, de Dorpstraat in Zwaag of vanaf de Provincialeweg in Hoorn. Je slaat af richting de Oostergouw. Je rijdt het bedrijventerrein ‘De Oude Veiling’ op. Neem de tweede afslag links en na 200 meter vindt je de studio van Personal Fitness Nederland - Hoorn aan je rechterhand. Onze studio ligt vlakbij de Karwei en is gesitueerd vlak naast Brezan Automaterialen. Zowel voor als rondom dit pand is voldoende gelegenheid om te parkeren met je auto of fiets. Kom gerust langs! We hopen je snel te zien in de studio!

Adres:

De Oude Veiling 70F
1689 AC Zwaag

E: hoorn@personalfitnessnederland.nl
M: 06-51914884

Tijdelijke actie: GRATIS Proefweek Fitness in Hoorn

Vul onderstaand formulier in en wij bellen jou binnen één werkdag op om een afspraak te maken. De proefweek is tijdelijk helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Waar wacht je nog op? 

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum