Fitness Hilversum

Kom gerust en geheel vrijblijvend langs bij onze Personal Fitness Nederland Studio in Hilversum. Elke dag staan onze gecertificeerde personal trainers klaar om jou te begeleiden met fitness. Heb jij een duidelijk doel, of juist niet? Wij maken voor jou een plan van aanpak waarin alle stappen naar een gezonde levensstijl zijn bepaald. Mocht je aan het einde van het geplande tijdsbestek het einddoel nog niet hebben behaald, dan trainen wij gratis met jou door.
 

Gegarandeerd succes bij Personal Fitness Nederland - Hilversum

Het Fit for life programma is ons geheime recept. Dit is een bewezen succesvol lifestyle programma waarmee iedereen gegarandeerd zijn doel kan behalen. Er staat een team van deskundigen klaar om met je aan het werk te gaan. We gaan aan de slag met jouw voedings- en bewegingspatroon maar ook je mentale gesteldheid komt ruimschoots aan bod. Resultaten van voorgangers zijn onderaan deze pagina te lezen. 
 

Start direct bij Personal Fitness Nederland - Hilversum met een gratis proefweek

Wil jij weer vrolijk winkelen? Zet dan nu de stap richting Personal Fitness Hilversum. Kijk samen met een personal trainer of het Fit for Life programma bij jou past. Train voor jouw gegarandeerde einddoel.* Mocht dit niet binnen het vooraf geplande tijdsbestek zijn, dan trainen wij namelijk geheel gratis met je door.  

Ben jij er klaar voor? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Profiteer nu ook van een gratis proefweek!

  • * velden zijn verplicht.

 

Een alomvattend fitness programma in Hilversum

Er is aan fitness programma’s in Hilversum geen te kort, maar geen ander programma biedt jou een complete oplossing. Daarnaast zijn er maar weinig andere studio’s die een 100% resultaatgarantie durven te geven en dat doen wij maar al te graag. Als je bij ons komt fitnessen in Hilversum dan krijg je een totaaloplossing aangereikt die al jouw drempels uit de weg helpt. Daarvoor hanteren we drie pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mental coaching. Kom fitnessen in Hilversum en je krijgt gegarandeerd een fitter lichaam, in de breedste zin van het woord.
 

Fitness in Hilversum voor de lange termijn

Vergeet shakes, crash diëten en wondermiddelen. Deze helpen je snel van een paar kilo’s af, maar in de meeste gevallen komen die er ook snel weer bij. Dat komt doordat ze geen rekening houden met de oorzaken van overgewicht, zoals slechte gewoonten en gebrek aan mentale kracht. Wij kijken naar de lange termijn en in onze lifestyle en fitness studio in Hilversum hebben we alles bij elkaar om hier een succes van te maken. We gebruiken de beste gecertificeerde trainers, ervaren voedingsspecialisten en mental coaching voor zelfvertrouwen en wilskracht. Dat zijn alle tools die jij nodig hebt om dit keer wel je doeleinden te bereiken, en dat voor de rest van je leven lang.
 

Bij ons is resultaat gegarandeerd

En dat bedoelen we letterlijk. Na een intakegesprek maken we voor jou een plan waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Haal jij je doeleinden niet binnen de aangegeven tijd in het plan, dan gaan we kosteloos verder totdat je wel over de streep bent. Wij zijn pas tevreden als jij het bent en geven nooit op. Met deze insteek en jouw inzet ga jij ook een gezonder, energieker en gelukkiger leven tegemoet.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum