Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Training Heerlen

Je wilt een sterkere versie van jezelf worden. Met een beter figuur, een goede conditie en een fit en vitaal lichaam. Eindelijk weer eens lekker in je vel zitten, dáár droom jij van. En geloof ons, jij bent niet de enige. Jaarlijks zetten duizenden mannen en vrouwen de stap naar een ‘nieuw leven’ met behulp van een personal trainer. Maak ook van jouw dromen werkelijkheid en ga samen met een van onze professionele personal trainers aan de slag. 100% resultaatsgarantie en je doelen op een verantwoorde manier behalen, dát is wat we jou bieden! Go for (f)it. 

Klaar om alles te geven?

Bij Personal Fitness Heerlen werken we op een efficiënte manier aan al jouw doelstellingen. Met ons bewezen Fit for Life concept gaan we aan de slag met de goude combinatie van voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Laat je motiveren, inspireren, coachen én begeleiden door onze professionals. We pushen je tot het uiterste en geven je dat zetje in de rug als jij het nodig hebt met maar een doel voor ogen: jouw doelstellingen behalen zodat jij in mum van tijd een sterkere versie van jezelf in de spiegel ziet. Vol zelfvertrouwen, energiek, fit en met weer volop zin in het het leven. 

Profiteer: NU één week gratis 

Gewoon doen, dat is de visie die wij ambiëren. Vul nu onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen.

 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*