Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Heerlen

  Per 24 april kun je ook in Heerlen terecht bij PFN voor jouw eigen ...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in... Roosendaal!

  Per 2 april kun je ook in Roosendaal terecht bij PFN voor jouw eigen personal...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact Personal Fitness Heerde

Wij ontmoeten jou graag! Daarom nodigt Personal Fitness Heerde jou van harte uit om een keer binnen te lopen in onze studio. Wij zorgen ervoor dat de koffie klaarstaat en beantwoorden al jouw vragen. Twijfel jij nog om een proefweek te starten of weet je nog niet zeker of je deel wilt nemen aan het Fit for Life programma? Wij gaan graag samen met jou rond de tafel zitten. Wij nemen alle tijd die je nodig hebt, leggen alles stap voor stap uit en geven je een rondleiding door onze studio. Bij Personal Fitness Heerde zijn wij alles behalve een massale fitnessstudio. Wij onderscheiden ons door persoonlijke begeleiding en een informele sfeer.

Kom alleen of met je sportbuddy

Wil jij graag profiteren van een gratis proefweek? Vul dan je gegevens hieronder in en wij bellen jou binnen één werkdag terug. Samen pakken we de agenda’s erbij en kijken we naar een geschikt moment voor een afspraak. Tijdens de eerste ontmoeting zetten we je doelen vast en voeren we een gezondheidscheck uit. Je personal trainer zorgt ervoor dat jij gemotiveerd blijft en helpt je bij het behalen van je einddoel. Wil je liever niet alleen beginnen aan het programma? Geen probleem, je kunt je inschrijven samen met jouw sportbuddy. Samen sporten is immers leuker dan alleen. Laat hieronder weten of je met een vriend(in) langs komt. Wanneer het behalen van je doelen niet lukt binnen de vooraf vastgestelde periode, trainen wij gratis met je door.* Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Hoe kom jij langs?

Onze studio is op verschillende manieren te bereiken. Naast dat we een autoparkeerplaats hebben, juichen wij je toe als je hier joggend naartoe komt én zijn er fietsenstallingen. Enkel door je gegevens hieronder in te vullen, zet je al de eerste stap naar jouw droombody. Kom uit die comfortzone en grijp deze kans! 

Adres
Bonenburgerlaan 18A
8181 HE Heerde 

Trainer: Marco van Ruler
M: 06 19 08 00 48
E: marco@personalfitnessnederland.nl

Tot snel in de studio, 

Sportieve groet, 
Marco van Ruler

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Heerlen

  Per 24 april kun je ook in Heerlen terecht bij PFN voor jouw eigen ...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in... Roosendaal!

  Per 2 april kun je ook in Roosendaal terecht bij PFN voor jouw eigen personal...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij trainer Bas. De voedingsschema’s gingen mij erg goed af. het thuis sporten was even plannen, maar ook dit ging snel goed. Ik genoot enorm van de trainingen met Bas. En trainen blijf ik ook zeker doen. Ik ben enorm trots op wat ik bereikt heb. En weet zeker dat ik deze levensstijl aan ga houden. De ‘Fit for Life’ style is echt op mijn lijf geschreven!"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intake gesprek bleek ook dat mijn bloeddruk veel te hoog was en mijn conditie niet al te best. Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt, mijn bloeddruk is goed en ik voel me 25!!!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en regelmatig eten. Dagelijks wat oefeningen en het belangrijkste; de overtuiging dat ook ik gezond kon leven. Het gevolg is dat ik nu 11 kilo lichter ben.Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb op een uitstekende manier geleerd om mezelf te coachen op moeilijke en lastige momenten! Een luisterend oor van een van de coaches heeft geholpen want in het totaal is er 45 kilo van mijn startgewicht af, mijn lichaamshouding is beter, mijn voeding zit helemaal goed en mijn algemene conditie past eindelijk weer bij iemand van mijn leeftijd! Toppers onwijs bedankt! Jullie hebben gelijk, het moet vanuit jezelf komen maar als ik jullie niet had gehad was ik nooit zo ver gekomen! Groetjes, Debbie"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coach kwam ik er ook achter dat ook mijn hartslag en bloeddruk niet goed waren. Mijn coach stelde me gerust en zei me dat ik vooruit moest kijken. Nu, een jaar later ben ik 25 kg afgevallen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Ik kan iedereen die het tijd vind om gezonder te gaan leven Personal Fitness Nederland van harte aanraden. Zet die eerste stap, de coaches van Personal Fitness Nederland slepen je er gegarandeerd doorheen!""

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voedingsplan mee naar huis om aan de slag te gaan. Nu een Jaar later ben ik 30 kilo afgevallen en heb mijn eet patroon geheel veranderd. Ik ben zeer trots en blij met het resultaat en krijg veel complimenten. Bedankt!""

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het programma vol te houden, als je er zelf maar in gelooft. En wanneer je er zelf in gelooft, dan kom je er wel!"

  Resi Pals (22)*