Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact Personal Fitness Heerde

Wij ontmoeten jou graag! Daarom nodigt Personal Fitness Heerde jou van harte uit om een keer binnen te lopen in onze studio. Wij zorgen ervoor dat de koffie klaarstaat en beantwoorden al jouw vragen. Twijfel jij nog om een proefweek te starten of weet je nog niet zeker of je deel wilt nemen aan het Fit for Life programma? Wij gaan graag samen met jou rond de tafel zitten. Wij nemen alle tijd die je nodig hebt, leggen alles stap voor stap uit en geven je een rondleiding door onze studio. Bij Personal Fitness Heerde zijn wij alles behalve een massale fitnessstudio. Wij onderscheiden ons door persoonlijke begeleiding en een informele sfeer.

Kom alleen of met je sportbuddy

Wil jij graag profiteren van een gratis proefweek? Vul dan je gegevens hieronder in en wij bellen jou binnen één werkdag terug. Samen pakken we de agenda’s erbij en kijken we naar een geschikt moment voor een afspraak. Tijdens de eerste ontmoeting zetten we je doelen vast en voeren we een gezondheidscheck uit. Je personal trainer zorgt ervoor dat jij gemotiveerd blijft en helpt je bij het behalen van je einddoel. Wil je liever niet alleen beginnen aan het programma? Geen probleem, je kunt je inschrijven samen met jouw sportbuddy. Samen sporten is immers leuker dan alleen. Laat hieronder weten of je met een vriend(in) langs komt. Wanneer het behalen van je doelen niet lukt binnen de vooraf vastgestelde periode, trainen wij gratis met je door.* Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Hoe kom jij langs?

Onze studio is op verschillende manieren te bereiken. Naast dat we een autoparkeerplaats hebben, juichen wij je toe als je hier joggend naartoe komt én zijn er fietsenstallingen. Enkel door je gegevens hieronder in te vullen, zet je al de eerste stap naar jouw droombody. Kom uit die comfortzone en grijp deze kans! 

Adres
Bonenburgerlaan 18A
8181 HE Heerde 

Trainer: Marco van Ruler
M: 06 19 08 00 48
E: marco@personalfitnessnederland.nl

Tot snel in de studio, 

Sportieve groet, 
Marco van Ruler

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*