Afvallen Heerde

Hoe vaker je probeert af te vallen hoe wanhopiger je wordt. Afvallen is een van de meest gestelde doelen en ook het doel wat het vaakst niet bereikt wordt. Volhouden is de spelbreker. Bij Personal Fitness Heerde krijg je net dat extra beetje motivatie. We kijken samen naar een realistisch doel. Niet zomaar onbezonnen ergens instappen, maar weloverwogen keuzes maken. De begeleiding die we bieden is persoonlijk, hierdoor weten we waar jou valkuilen liggen. Een op maat gemaakt programma dat in jouw tempo en op jouw manier de route aangeeft naar een gezond en fit leven. Zie het als een nieuwe way of life. 

Jij bepaalt, wij draaien

Wanneer de overtollige kilo’s zijn vervangen door spieren, krijg je vanzelf een betere uitstraling en houding. Een boost voor jouw zelfvertrouwen. Hiervoor hoef je niet elke avond naar de sportschool om te trainen. Ben jij op zondag al op het voetbalveld te vinden of hou je van trimmen? Blijf dat vooral doen. We passen onze oefeningen hierop aan zodat alle spiergroepen aan bod komen binnen jouw bewegingspatroon. 

Eet jij op het juiste moment?

Wat omtrent voeding voorheen als goed werd gepredikt, is nu weer achterhaald. Onze kennis over voeding is actueel. Belangrijk is of jij in jouw leven de juiste eetmomenten inlast. Wij ondersteunen je graag om deze eetmomenten in te lassen en zo een gezond voedingspatroon te ontwikkelen. 

Wil jij meer informatie?

Of nog beter, een gratis proefweek! Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Go for it!

  • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum