Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen Heerde

Hoe vaker je probeert af te vallen hoe wanhopiger je wordt. Afvallen is een van de meest gestelde doelen en ook het doel wat het vaakst niet bereikt wordt. Volhouden is de spelbreker. Bij Personal Fitness Heerde krijg je net dat extra beetje motivatie. We kijken samen naar een realistisch doel. Niet zomaar onbezonnen ergens instappen, maar weloverwogen keuzes maken. De begeleiding die we bieden is persoonlijk, hierdoor weten we waar jou valkuilen liggen. Een op maat gemaakt programma dat in jouw tempo en op jouw manier de route aangeeft naar een gezond en fit leven. Zie het als een nieuwe way of life. 

Jij bepaalt wij draaien

Wanneer de overtollige kilo’s zijn vervangen door spieren, krijg je vanzelf een betere uitstraling en houding. Een boost voor jouw zelfvertrouwen. Hiervoor hoef je niet elke avond naar de sportschool om te trainen. Ben jij op zondag al op het voetbalveld te vinden of hou je van trimmen? Blijf dat vooral doen. We passen onze oefeningen hierop aan zodat alle spiergroepen aan bod komen binnen jouw bewegingspatroon. 

Eet jij op het juiste moment?

Wat omtrent voeding voorheen als goed werd gepredikt, is nu weer achterhaald. Onze kennis over voeding is actueel. Belangrijk is of jij in jouw leven de juiste eetmomenten inlast. Wij ondersteunen je graag om deze eetmomenten in te lassen en zo een gezond voedingspatroon te ontwikkelen. 

Wil jij meer informatie?

Of nog beter, een gratis proefweek! Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Go for it!

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*