Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Training Gouda

Wil je wel graag sporten, maar heb je geen motivatie om naar de sportschool te gaan? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Je hebt er geen lol in, je mist een sportmaatje of je loopt met je ziel onder je arm wat betreft het zelf samenstellen van een uitdagende work-out. Welke oorzaken jouw gebrek aan motivatie ook heeft, Personal Fitness Gouda wijst ze stuk voor stuk de deur. Ons team aan deskundige personal trainers laat jou inzien dat sporten ook leuk kan zijn, acteert als stok achter de deur én voorziet jou wekelijks van een uitdagende training. Let’s go!

Plan van aanpak op weg naar de eindstreep

We bekijken allereerst waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Vervolgens stippelt jouw personal trainer de route uit op weg naar het behalen van jouw doelen. Aan de hand van wekelijkse afwisselende trainingen zorgen we ervoor dat je voldoende beweegt. Onze BGN-geregistreerde  voedingsdeskundige neemt jouw huidige voedingspatroon onder de loep, adviseert hierin en past aan daar waar nodig. Om te voorkomen dat je voortijdig gedemotiveerd afhaakt, plannen we ook diverse mental coaching-sessies met je in. De juiste mindset is immers van cruciaal belang.

Alles gouwenaars fit en vitaal

Ben jij woonachtig in of rondom Gouda? Zet dan vandaag nog de stap naar een nieuw leven en profiteer van onze tijdelijke actie waarbij de eerste proefweek helemaal gratis is. Vul nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met jou op om een afspraak in te plannen. Zo maak jij geheel vrijblijvend kennis met ons en onze manier van werken.

NU: Gratis Proefweek

Ben jij er klaar voor om jouw leven drastisch te veranderen? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een afspraak in te plannen. 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*